Şimdi Ara

Birden fazla telefonu Samsung televizyonunuza yansıtabileceksiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde televizyonların akıllanması ile birlikte ekranını bir akıllı telefona veya akıllı telefonunuzdaki ekranı televizyonunuza yansıtabilme imkânı ortaya çıktı. Samsung ise çıtayı yükseltiyor.



    Samsung Tap View nedir?



    Samsung Tap View adıyla AB Varlık Ofisi tarafından tescillenen yeni bir isimlendirme firmanın akıllı televizyonlarda önemli bir yeniliğe imza atacağını gösteriyor. İsimlendirmeden de anlaşılacağı üzere özellik akıllı telefonunuza tek bir dokunuş ile yansıtma yapmanızı sağlayacak. Başvuruda akıllı telefon ve tablet modelleri ile bunun yapılacağı belirtilmiş.



    Ayrıca Bkz.Deepfake videolar Snapchat platformunda



    Hızlı ekran paylaşımının yanı sıra birden fazla akıllı telefondan da televizyona yansıtma yapılacağı ifade ediliyor. Henüz detaylar net değil ancak gelen yansıtma sayısına göre ekranın bölüneceği tahmin ediliyor.



    Samsung’un Tap View özelliğini gelecek yıl piyasaya süreceği akıllı televizyonlarında kullanacağı düşünülüyor bununla birlikte bazı donanım gereksinimleri nedeniyle belirli bir model grubuna özgü olabilir.








  • Siz yeter ki bolca Samsung telefon tablet alın, biz size her türlü yansıtırız diyorlar yani.

  • Vay Samsung Apple AirPlay’i tekrar keşfetmiş sadece 12 yıl geç kalmış o kadar.

    Ekosistem olmamasının zararları bu işte.

    Birde Apple kar amacı çok gütmediğinden Apple TV bizim için bir oyuncak diyecek kadar rahat açıklamaları var.

    Diyeceksiniz niye bu kadar pahalı maliyeti yüksek olduğu için diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 11 Aralık 2019; 12:0:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Hepsi tamam ama kar amacı çok gütmemesi yersen olmuş. Televizyon pazarında oyuncak kadar payları olduğu için öyle açıklama yapmışlardır. Yoksa kar amacı çok gütmeyen şirket neden güncelleme ile eski telefonlarının gücünü kasıtlı olarak düşürsün? Biliyorsunuz ortaya çıktı, kabul, itirafta ettiler sonra tazminatta ödediler.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Telefonların gücünü kasıtlı olarak eskiyen pil nedeniyle düşürdü.

    Benim telefon iPhone 6s arada %40 filan ken bile pat diye gidiyordu sonrada zor açılıyormuşlar açılmıyordu.

    Güncellemeler ile o geçti meğersem çektiği gücü azaltmış böyle kapandığında telefon çalışır oldu.

    Sonra bu ortaya çıktı geri al tam güçte çalıştır ayarı geldi. Bende geri aldım ama bir iki güne çat çıt kapanıyor pil cevap veremediğinden dolayı bende geri aldım sorun yok.

    Başka marka olsa pili değiştirtir ekstra para ister. Böyle çözdüler bence daha iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence çok güzel birşey olacak ama pahalı olacak

  • gun kullanıcısına yanıt
    Bence çok saçma bir açıklama yapmışlar, yine yersen olmuş sanki. Pil eskiyor çok yemesin diye telefonu güçsüzleştiriyoruz. E parasıyla değil mi kardeşim, ben tonla para vereyim, sözde en pahalı telefonları kullanayım ama ekonomi yapmak için pil değiştirmek yerine güçsüzleşmesine göz yumayım. Madem en zenginlerin kullandığı telefon ya 2-3 sene sonra yeni batarya satın alır ya da yeni telefon. Ya da baştan de ki bizim bataryalar çok dandik 2 seneye 1 saat ancak dayanır, ona göre alsın millet. 2,5 senedir S8 kullanıyorum bataryası hala ilk günkü gibi gidiyor. Zaten iphone 6plus'a kadar ki o düşük karınca duası çözünürlüğünü hiç saymıyorum bile. Web tasarımcıları olarak eskiden normal tarayıcılar için ayrı ie için ayrı tasarım yapmak zorunda kalırdık hiç bir şeyi anlayamadığı için, tam mobil dünyası patlamışkende normal telefonlar için ayrı css, iphone lar için normal telefonlarında aşağısı ayrı bir tasarım yapmak zorunda kaldık yıllarca. 1 kelime ancak gösterebiliyorsun, sanırsın gameboy. Innovatif bilmemne ama hepsinin var dezavantajı, samsung, apple tv ye 12 sene geriden ulaştıysa, iphone da samsung'un çözünürlük seviyesine 6 sene geriden ulaştı ona bakarsak.




  • Ne farkı var şimdi bunun SmartView'dan :d

  • kaç defa film izlerken hem kendi samsung uygulamalrını hemde üçüncü parti uygulamarını kullandım hemde samsung marka tivide. illet etti. 2 çarpı 2 dört. android bu işte acayip boktan. hem ekran yansıtmada hem kablosuz data aktarmada hem upnp bağlantıda bitik. kullanıssız. şu an kabloyla tiviye bağlıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.