Şimdi Ara

Nokia 7.1 için Android 10 güncellemesi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • HMD Global geçtiğimiz hafta, amiral gemisi Nokia 9 PureView için Android 10 işletim sisteminin kararlı sürümünü dağıtmaya başladığını duyurdu. Şirket daha önce sadece Nokia 8.1 için güncelleme yayınlamıştı.



    Ayrıca Bkz.Kaz simülasyonu PS4 ve Xbox One’a geliyor



    İşletim sistemi güncellemelerini hızlı bir şekilde yayınlaması ile övgü toplayan şirket açık konuşmak gerekirse Android 10 konusunda biraz yavaş kaldı. HMD Global bu konudaki eleştirileri dikkate almışa benziyor.






    2018'de piyasaya sürüldü



    Şirket bugün Nokia 7.1 için Android 10 güncellemesinin dağıtılmaya başlandığını açıkladı. 2018'in Ekim ayında piyasaya sürülen cihaz Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile geldi. Daha sonra ise Android 9 Pie güncellemesi aldı.



    HMD Global, Android One programı kapsamında piyasaya sürdüğü telefonlar için iki yıl işletim sistemi güncellemesi, üç yıl ise güvenlik güncellemesi vadediyor. Bu nedenle Nokia 7.1'in Android 10'a yükseltilmesi zaten bekleniyordu.




  • Samsung baksında ders alsın biraz.

  • Geç olsun güç olmasın bence; kullanıcıları yüzlerce hatanın ortasında bırakıp daha sonra geç güncellemektense başta dikkat etmeleri daha doğru. Çoğu firma acele ile çıkartıp cihazları önce kullanılamaz hale getirip sonra yavaaş yavaaş düzeltmeye çalışıyor, bu süre zarfında yeni cihaz çıkarsa yanıyorsunuz zaten.

  • Aynen samsung ders alsn

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bizim ülkemize güzel fiyatlardan gelmiyor şu nokia varya, samsung xiaomi oppo gibilerine kaldı piyasa

  • Umarım bu çizgilerini bozmazlar. 2 yıl önceki giriş seviyesi cihazına güncelleme veren başka bir firma var mı bilmiyorum ama takdire şayan işler yapıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.