Şimdi Ara

Apple 28 yıl aradan sonra CES 2020 fuarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji dünyasında her zaman kendi etkinliklerini yaparak ilgi toplamayı hedefleyen ve bu nedenle herhangi bir teknoloji fuarına katılmayan Apple tam 28 yıl sonra CES 2020 fuarında boy göstermeye hazırlanıyor.



    Sahne yok



    Apple son olarak 1992 yılında Newton adındaki taşınabilir cihaz platformunun tanıtımını CES 92 fuarında yapmıştı. Sonrasında Macworld Expo, WWDC, iPhone ve iPad etkinlikleri düzenlemeye başladı ve büyük de bir ilgi gördü. Hatta teknoloji fuarları esnasında Apple’ın yeni reklam filmleri veya tanıtımlarla ilgiyi kaydırdığı da biliniyor.



    Ayrıca Bkz.Deepfake videolar Snapchat platformunda



    CES 2020 fuarında Apple herhangi bir sahne veya açılış konuşması yapmayacak.  Haliyle bir ürün tanıtımı da yok. Apple gizlilikten sorumlu kıdemli yöneticisi Jane Horvath’ın bir yuvarlak masa toplantısında kullanıcı gizliliği ile ilgili düşüncelerini paylaşacağı ifade ediliyor.



    Son dönemde artan kullanıcı gizliliği endişeleri nedeniyle Apple’ın fuara katılma kararı aldığı tahmin ediliyor. Bunun sonrasında yine herhangi bir fuarda boy göstermesi beklenmiyor.








  • Ahangida.

  • Napam la alemi mi bunu? Ne la bu a.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.