Şimdi Ara

Wonder Woman 1984 filminden ilk fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • İlk filmiyle hem sinemaseverlerin hem de eleştirmenlerin büyük beğenisini toplayan Wonder Woman, önümüzdeki yaz beyaz perdeye geri dönüyor. Yapımcı stüdyo Warner Bros, merakla beklenen yeni filmin ilk fragmanını nihayet bugün paylaştı. İşte Wonder Woman 1984'ten ilk görüntüler:





    Gal Gadot'un canlandırdığı sevilen kahramanımız Wonder Woman, yeni filmde 80'lerin renkli dünyasında büyüleyici bir yolculuğa çıkıyor. Fragmanda filmin konusuyla ilgili çok fazla detay verilmemiş ancak Warner Bros'un ifadelerine göre Diana Prince'i yeni filmde bu sefer Sovyetler Birliği'ne karşı mücadele ederken izleyeceğiz. 



    Fragmanın dikkat çeken noktalarından birisi elbette Chris Pine'ın karakteri Steve Trevor'un geri dönüşü olmuş. Bu konuya nasıl bir açıklama getirilecek şu an için bilemiyoruz. Steve Trevor yeni filmde de yine Wonder Woman'ın en büyük yardımcısı olacak.



    Game of Thrones ve Narcos gibi dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Pedro Pascal, filmin kötü adamı Max Lord'u canlandırıyor. Bir diğer ünlü oyuncu Kristen Wiig'i ise çizgi romanlarda Wonder Woman'ın baş düşmanı olarak bilinen Cheetah rolünde izleyeceğiz.



    Wonder Woman 1984, 5 Haziran 2020'de gösterime girecek.



     








  • Yahudi olup Türk düşmanı olmayan mı varmış? Eğer yahudilerin filmleri yasaklanacak olsa yabancı film kalmaz izlenecek. Ayrıca bu tür yasaklarla hiç bir şeyin önüne geçilmez, sadece erişip izleyebilme isteğini arttırır.Yanlış anlamada, isteyen izlesin istemeyen izlemesin bu kadar basit hocam.
  • kaliteli bişeyler izlemeyeli baya olmuştu

  • çöp kutusu iyiymiş :)

  • baktılar tutuyor suyunun suyunun suyu da yapalım diyorlar işte

  • Bu yahudi kadinin filmini Türkiye'de yasaklanmasi lazim.İlk filminde ki konusuyla Türk düşmanı olduğu belli.

  • Wonder women i neden zeyna benzetiyorum bilmiyorum. Normal sartlarda zeynanin bundan esinlenmesi gerek . Filmlerde sanki zeynanin yeni versiyonu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fragmanda neden bu derin yırtmaçlı frikik sahnesine yer vermişler merak ettim? Bayağı bir erkek seyirci bekliyorlar galiba!

    Wonder Woman 1984 filminden ilk fragman yayınlandı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-06C1EFC88

    Bu mesaj silindi.
    Filmin neresi distopya onu anlamadım. Siz distopya ne demek biliyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-06C1EFC88

    Bu mesaj silindi.
    WW ile George Orwell'i bağdaştıramadim kusura bakmayın. Haklısınız tarih gerçekten de manidar aslında. Bekleyip göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donnjuan D kullanıcısına yanıt
    Yahudi olup Türk düşmanı olmayan mı varmış? Eğer yahudilerin filmleri yasaklanacak olsa yabancı film kalmaz izlenecek. Ayrıca bu tür yasaklarla hiç bir şeyin önüne geçilmez, sadece erişip izleyebilme isteğini arttırır.Yanlış anlamada, isteyen izlesin istemeyen izlemesin bu kadar basit hocam.
  • 90'larda geçen Captain Marvel tuttuğu için sanırım 1984 yılını da neden Wonder. Woman olmasın gibi olmuş. Biz daha iyisini yaparız. Birinci film gerçekten dc en iyi iki filminden biridir. Bana göre Birincisi Aquaman'dir. Birinci Dünya savaşı döneminde Wonder Woman vardı tamam kendisi tanrı onu biliyoruz da İngiliz ajanın Steve orda olması pek garip geldi. Daha sonra Wonder Woman'ı Justice League filminde karşımıza çıktı fakat geçmişinde sadece birinci Dünya savaşı dönemindeki anıları vardı. O adam ajan Steve mi? başka birimi? DC evreni genel olarak geriye bakınca birbirinin devamı film yapmakta pek iyi değiller. Mervel evrenine ayak uydurmak için son 3-4 filmde benzer yol izliyor gibiler. Nasıl bağlayacaklar merak ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donnjuan

    Bu yahudi kadinin filmini Türkiye'de yasaklanmasi lazim.İlk filminde ki konusuyla Türk düşmanı olduğu belli.
    Fikri var akli yok. Oyuncu ayri senaryo ayri. Ayrica ilk filmde Türk düsmani ne vardi?
  • İlk film o kadar berbattı ki birkaç kere zorlamama rağmen yarım saatten sonrasını izleyememiştim. Bundan da pek beklentim yok; umarım DC, Joker'in başarısını gördükten sonra bu çöp yan karakterlerin filmini yapmayı bırakır artık.
  • Bu kadar kafa yormaya gerek yok izleyin geçin işte aksiyonu bol keyifli film olacaktır.

  • Trailerde ki müzik dışında dandik film gibi gözüküyor.

    BvS ve ilk filmde de WW main theme güzeldi, film çöptü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Aralık 2019; 13:39:24 >
  • ya şu komik olmayan espiri kültürü bu amerikalılarda neden hep var ya hollywood un içine ettiler

  • donnjuan D kullanıcısına yanıt
    Güzel mantık hocam
    Silikon vadisinin yarısı belki daha fazlası yahudi. Pclerin telefonların yazılımını bu adamlar yapıyor o zaman tüm teklonoji ülkede yasaklansın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.