Şimdi Ara

Konsollar için Sound Blaster G3 USB güçlendirici duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Konsolların ses kalitesi bugün pek çok oyuncuyu memnun edecek düzeyde ancak yine de daha iyi ses kalitesi bekleyenler de oluyor. Creative Technology tarafından geliştirilen Sound Blaster G3 USB güçlendirici bu kitleyi hedefliyor.



    Sound Blaster G3 özellikleri ve fiyatı



    Sound Blaster G3 USB güçlendirici herhangi bir sürücü gerektirmeden sadece tak-çalıştır olarak PS4 ve Nintendo Switch konsollarında çalışan ilk Sound Blaster ürünü. Ayrıca PC ve Mac ürünlerinde de çalışabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Avast tarayıcı uzantısında risk tespit edildi



    100 desibel DNR seviyesinde 24-bit ses desteği sunan güçlendirici 300 ohm empedans değerine ulaşabiliyor. Sound Blaster Acoustic Engine ile ses kalitesi artarken sanal 7.1 surround ses desteği de sunuluyor. PC ve Mac üzerinde ise bağımsız bir 7.1 kanal tutabiliyor.



    GameVoice Mix özelliği ise oyun seslerini optimize etmeye olanak tanıyarak akıcı ve gecikmesiz sohbet imkânı sunuyor. Optimizasyon gövde üzerindeki tekerlek ile yapılıyor. Footsteps Enhancer ise oyunda seslerin geldiği yönü hissettirebiliyor. Fortnite, Call of Duty: Infinite Warfare gibi oyunlar için özelleştirilmiş ekolayzır ayarları da yer alıyor.



    Bluetooth üzerinden Sound Blaster Command mobil uygulaması ile bağlantı kurarak tüm ayarları cebinizden de yönetebiliyorsunuz. Sound Blaster G3 USB güçlendirici 59$ fiyat etiketine sahip.








  • hey gidi creative

  • MS-Dos kullanmış olanlar anladı bile. Seni gidi "Sound Blaster" seni
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Ya Win 95 zamanından önce sürücüleri her oyundan önce tek tek tanitirdik, ne günlerdi ama...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ve benzeri çözümler kaynakdan gelen ses çok iyi olmadıktan sonra çok fazla bir anlam ifade etmiyor

  • gereksiz para israfı

  • Konsolun olayı bana göre kanepende oturup büyük ekranda rahat rahat oyun oynayabilmektir. Şimdi bu cihazı USB'den bağlayacaksam benim için hiçbir anlamı kalmıyor.

  • adamlar 60 birime bunu alıyor bizde konsol parasına yolu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ses kartı IRQ7 ile hep çakışırdı. Autoxec.bat'a SET BLASTER yazardık... hey gidi günler.

  • Birimciler yine konuyu basmış, zaten Türkiye'de saman ithal ediyordu değil mi?
  • Turkiyede bu tip kulaklık yukseltıcılerın satıldıgı bır yer varmı

  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    PS4 için yok. Ancak telefon veya pc için bir çok yer var.

  • telefon ıcın alacam yazıcı oglu selanık pasajı medıamarkt vatan teknosa hereye baktım hıc bır yerde yok kımse ne oldugunuda anlamıyor bıldıgınız bır yer varsa yazabılırmısınız telefonların dusuk ses volumlerınden ve avrupa bırlıgının salak sacma bızı sagır olmaktan koruyan kanunlarında acaıp sıkıldım adam gıbı muzık dınlemek ıstıyorum orta sınıf bır telefon ve ıcınden cıkan standart kulaklık la muzık calar programı kullanıp muzıgı duyabılen varmı merak edıyorum hadı evde bır derecede sokaka gurultusu olunca ne caldıgını bıle anlamıyorsunuz illaki ust sevıye telefon ust sevıye gurultu engelleyıcılı kulaklı ve paralı playerlar alınacak dıye bısey yok yemısım avrupa bırlıgıu kanunlarını madem kanunlarını uyguluyoruz alsınlar ozaman bızı. elektrıklı supurgelerın bıle guclerını dusurduler ne oldu sımdı evınde kus besleyen bırısı olarak evı temızleyemiyorum. Samımı olarak soyluyorum cıhaz aldımmı ılk ıs enerjı tasarufu zamazıngolarını tamamen kapatıyorum ve artından maksımum guce cıkartıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.