Şimdi Ara

Samsung, akıllı telefonları için Rusya'da gezici servis araçlarını hizmete soktu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung Electronics, Rusya'da amiral gemisi akıllı telefonları için tasarladığı özel mobil servis merkezlerinin lansmanını yaptı. Öncelikli olarak Galaxy Fold cihazların tamiri için geliştirilen ambulans şeklindeki araç, Samsung'un diğer cihazları için de hizmet verecek.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S11+ modeli 5.000 mAh batarya ile gelebilir



    1 saat içinde onarım yapacak



    Samsung'un gezici servis araçlarının, akıllı telefonlar için servis ekipmanları, mühendisler için bir çalışma alanı ve bir yedek parça deposu ile donatılmış olduğu belirtiliyor. Şirketin açıklamalarına göre müşterilerin çağrılarına zamanında ulaşılacak ve arızalı cihazların onarımı ise maksimum 1 saat içinde yapılacak.





    Bu hizmetin, premium hizmet programının bir parçası olarak Galaxy Fold sahiplerinin yanı sıra, Moskova ve St. Petersburg'da yaşayan ve bu şehirlere 50 kilometre mesafedeki Samsung amiral gemisi akıllı telefon sahiplerine de sunulacağı açıklanırken, gezici servisin garantili cihazlar için ücretsiz, garanti dışı cihazlar içinse ücretli olacağı belirtildi. Samsung'un bu hizmeti diğer ülkelerdeki kullanıcılara sunup sunmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.








  • Çok iyi.

  • Türkiye'de de en ufak şeye kullanıcı hatası desin yollasın. Rezil bir Türkiye ofisi var maalesef. Galaxy A9 model telefon daha 10 günlükken durduk yere bozuldu, ekranı yandı kullanıcı hatası dediler. Şikayet ettik aylarca uğraştık, 4000 TL'ye Samsung'un kendi mağazasından almıştık. Xiaomi, Meizu veya Realme tercih edin derim, Samsung'a bulaşmayın..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.