Şimdi Ara

Huawei Band 4 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei’nin iddialı Nova akıllı telefon serisini tanıttığı etkinlikte bir de giyilebilir cihaz sürprizi vardı. Huawei Band 4 Pro modeli yeni tanıtılan Band 4 modeline göre bazı iyileştirmeler getiriyor.



    Huawei Band 4 Pro özellikleri ve fiyatı



    Huawei Band 4 Pro modelinde 0.95 inçlik AMOLED ekran yer alıyor. Bilekliğin asıl ekran teması dışında üçüncü taraf ekran temaları da indirilebiliyor. Gövde fırçalanmış metal çerçeveye sahipken kayışlar da deriyi tahriş etmeyecek materyalden.



    Ayrıca Bkz.Avast tarayıcı uzantısında risk tespit edildi



    Bileklikte 11 farklı spor modu yer alıyor. Ayrıca 127 farklı spor verisini tutabiliyor. Dahili GPS sayesinde bağımsız olarak konum verisi toplayabiliyor. SpO2 ölçer ise kandaki oksijen miktarını doğru bir şekilde ölçebiliyor. Yine nabız ölçer ve uyku takibi de mevcut.



    NFC yongası sayesinde mobil ödeme destekleniyor ve 252 şehir ulaşım kartı tanımlanabiliyor. Ayrıca Alipay desteği de mevcut. Modelin önceki nesilden farklı olarak 3 pinli bir şarj yuvası var. Huawei Band 4 Pro modeli 56$ fiyat etiketine sahip.








  • Dahili GPS özelliği olması çok iyi. Bir de Türkçe dil desteği verirlerse Mi Band 4'ü satar bunu alırım.
    Mi Band 4'ü İngilizce, hatta Çince menude bile kullanabiliyorum ancak Xioami'nin Türkiye'de o kadar cihaz satıp iki satır Türkçe çeviri yapmaktan imtina etmesine gıcık oldum.

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ile verileceği söylendi fakat gelmedi bir türlü. Türkçe olsa bile ingilizce kullanacağım için dert etmiyorum bir cihaz Türkçe destekli mi değil mi.

  • Şu cihazlara şeker ölçüm özelliği gelse efsane olur. 2000 TL den satsada alınır.

  • Pro ismini Huawe alti ustu fazla ozelligi olmayan fazla donanimi olmayan bir bileklige kullanmalari cok absurt! Pro kelimesi huawei ile CILKI CIKMISTIR !

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Aslında ucuz bileklik yapmak adına Band 4'ü çıkarmışlardı ancak onun çözünürlüğünü yükseltip GPS ekleyip bir de birkaç küçük şey ekleyerek bu versiyonunu çıkardılar ki spor Pro'ları da hiç düşünmeden alabilrsin. Bence mantıksız bir isim değil burada

    Türkiye'de resmi satışa başlarsa almayı düşünüyorum ben de

  • GPS akilsiz saatlerde bile var ki haberdeki gibi ...


    Bluetooth 4.1 ile gelmesi pek te Pro demeye uygun degil...


    https://consumer.huawei.com/en/wearables/band4-pro/specs//


    Huawei in rakiplerinde Bluettoh 5.0 ile geliyor ...


    Cihaz hem Amerika'da satisi yasak!



    Pin li sarj icin ozel kablo gerektirecektir. Lakin kablosuz sarjli olsaydi daha evresnel sarj edebilme imkanimiz olacakti ...



    Boylw basit ve eski teknolojili bir cihaza Pro denilmesi de ironi ve dumur detayidir ...


    Alman senin kararindir :) .

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kulaklık ve akıllı saat için artık Bluetooth 5 şart ama bileklik için gereksiz maliyet diye düşünüyorum. Şarj konusunda ise normal 4 daha iyiydi bence ve kendine hastı ama bu pin çoğu rakibi gibi olmuş. Kablosuz şarj henüz düşündüğünüz kadar yaygın değil bence henüz ailemde kablosuz şarjlı cihazı olan biri yok mesela o da ayrı aparat. Ha ama bir bileklik için pro demek biraz abartı o konuda haklısınız
    Yine de bileklikler arasında en iyisi olduğunu düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bluetooth 5.1 var ... Hatta 5.2 lisi cikmak uzere ...



    Bluetooth in bir onemli ozelligi de uzun baarya genis mesafe ozelligi. Bunlara ek olarak daha fazla turden cihazlarla iletisime gecebilmesidir...


    Bluetooth 4.1 yillar oncesine ait teknolojidir.


    Huawei eskileri toplamis yeni diye kakaliyor...


    Urun zaten 7 aylik eskimis ...

  • Bu akıllı bileklikler o an yapılan aktivitenin ne olduğunu hareketlerden (örnek, yürüme, koşu, bisiklet, yüzme) otomatik algılıyor mu yoksa önce menuden ilgili aktivite türünü seçip sonra mı aktiviteyi başlatmamız gerekir? Bu durumda örneğin yürüyüşle başlayıp bisiklete binilmeden önce aktivite türünü değiştirmek mi gerekiyor?

    Bir de havuzda yüzme için; bazı incelemelerde (hangi marka model hatırlamıyorum) ekranda havuz boyu ölçüsü girilmesi gerektiği söylenmişti. Peki açık denizde yüzmeyi destekliyor mu?

    Son olarak bu modelde GPS olduğuna göre yüzülen mesafeyi de kaydeder sanırım.

  • arkadaşlar herkez mi band peşinde koşuyor bileklikte ne tip var nede adam gibi kayış var resmen takoz gibi nfc yok var diye ölüp gidiyorlar ama YOK gps ise mi band için hayal ötesi gel gelelim huawei ye hem nfc var çalışıyor ulaşım kartı yükleniyor hemde gps benim için olmassa olmaz birşey spor aktivilelerini net hesaplıyor manyetik şarjı da var ince kullanışlı aluminyum çerçevesi var daha ne olsun spo denen basit bir özelliği apple son saatine koydu diye olay oluyor bu saatte bu özelliğin olduğunu çoğu kişi bilmiyor bile anladım ki bu zamanda herşey reklam reklam reklam acaba bu haberleri yapanlar mi band tanıtımı için nekadar prim alıyorlar saate gelirsek bu fiyat özelliklerine göre iyi ama yinede daha ucuzlarsa alınır bence

  • Aynı fikirdeyim. Built GPS sayesinde hem uzun yürüşler için telefonu yanına alma şartı olmuyor, hem de diğer cihazlarda olmayan açık denizde bile yüzme ölçümü yapıyor.


    İlk çıktığında pahalı idi ancak şu anda 499TL fiyatı ile nispeten uygun olmuş. Belki ileride daha da ucuzlar.


    Yalnız Huawei şu cihaza anlık SPO2 ölçümü yanında düzenli ve özellikle uyku sırasında düzenli "otomatik" SPO2 ölçümü eklese o zaman uyku apnesi takibi de yapabilir ve mesajları saçma bir şekilde cihazı yatay tutarak okumaya zorlayan 1,000 TL'lık Garmin Vivosmart4 için müthiş bir rakip olur. Umarım yakında tanıtılacak Band 5 Pro bu özelliklerle gelir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 13 Ağustos 2020; 19:56:25 >
  • Bir senedir bu saati kullanmaktayım. Ekranın ufaklığını saymazsak gayet güzel. Yeni modeller bundan çok ta farklı özellikler sunmuyor. pili yaklaşık 6 gün gidiyor (GPS kullanımı halinde bu süre 2 güne kadar düşüyor.) Kopma problemi yaşamadım gayet rahat kullanmaktayım. SpO2 ölçümünü çok hızlı yaptığını söyleyemem ama covid zamanlarında işimi gördü. Şarj ünitesi mıknatıslı değil, klipsli plastik bir parça bazen klipsleri oturtması problem olabiliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.