Şimdi Ara

Tesla Model Y üretimi beklenenden daha erken başlayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla Model Y üretimi beklenenden daha erken başlayabilir



    Tesla, bu yılın başlarında Model Y adlı kompakt SUV tanıtırken, iirket CEO'su Elon Musk aracın 2020 sonunda üretime gireceğini söylemişti. Şimdi ise Model Y üretiminin beklenenden çok daha erken başlayabileceği bildirildi.



    Ayrıca Bkz.Uygun fiyatlı Nokia 2.3 resmen tanıtıldı



    Deutsche Bank tarafından yapılan yeni bir araştırma, Tesla Model Y üretiminin 2020 yılının başlarında başlayabileceğini ortaya koydu. Bu da ilk teslimatların 2020'nin birinci çeyreğinde gerçekleşebileceği anlamına geliyor.



    Tesla parça siparişlerini hızlandırdı



    En son haberlere göre, Tayvan'daki Tesla tedarikçileri Model Y'de kullanılacak parçalar için "siparişleri hızlandırmış" durumdalar. Deutsche Bank'ın kıdemli otomobil analisti Emmanuel Rosner, CNBC'ye verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:



    Tesla Model Y üretimi beklenenden daha erken başlayabilir



    "Tayvan'daki Model Y parça tedarikçilerinden gelen bilgiler, Tesla'nın siparişlerinin beklenenden çok daha erken teslim edilmesini talep ettiğini iddia ediyor. Tayvanlı tedarikçiler Tesla'nın seri üretime planlanan tarihten altı ay önce geçmek için siparişleri hızlandırıdığını belirtiyor."



    Bu açıklamalar Model Y'nin gelecek yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. Tesla daha önceki dönemlerde teslimat tarilerini karşılama konusunda büyük sıkıntı yaşamıştı. Şirket Model Y üretimine beklenenden daha erken başlamayı başarırsa, hanesine önemli bir artı yazdıracak.




    Kaynak:







  • Elektrikli araçlar yaygınlaşmadan kaymağını yemeleri lazım tabi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.