Şimdi Ara

## ATi Radeon HD 2950XTX 3.çeyrekte ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## ATi Radeon HD 2950XTX 3.çeyrekte ##


    Bilidiğiniz gibi son gelen haberlere göre AMD-ATi, Radeon HD 2900XTX modeli çıkarmayacak onun yerine ise 1024MB GDDR4 bellek ile gelecek Radeon HD 2900XT modelini piyasaya sürecek ama firma "XTX" sevdasından vazgeçmiş değil.

    Gelen bilgilere göre, AMD-ATi yılın 3. çeyreğine özellikle yaz aylarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Konuşulanlara göre, 3. çeyrek için firma 65nm üretim teknolojisine sahip R650 grafik işlemcisinin can vereceği ve 1024MB GDDR4 bellek ile gelecek yeni model Radeon HD 2950XTX ile performans segmentinin zirvesine yerleşmeyi planlıyor.

    Tabii şu an için GeForce 8800 Ultra modeli ile dünyanın en hızlı DirectX 10 destekli ekran kartına sahip olan Nvidia'nın yaz aylarına yönelik planları neler tam olarak bilinmiyor ama önümüzdeki yaz ayları hem klimatolojik olarak hemde donanım firmaların rekabeti açısından çok sıcak geçecek gibi.







  • ya fx 57 abicim sende resim olsun illa boş kalmasın diye 2900xt nin resimleri koyuyorsun hep. neyse yinede sağol. . konuya gelince ya bu nereye kadar bu atının dx10 olarak en tepe modeli olacak sanırım. çünki bu şekilde gidiyor. 1900xt 1900 xtx 1950xtx 1950xt 2900xt 2900 xtx 2950 xtx 2950 xt 2950 pro 2950 pro dual. ....... 4900xt ....
  • 8800gtx ultra bu kart karşısında ne hallere düşecektir kimbilirki...... forever X2950XTX ......
  • bomba gibi geliyor abicim ati sonunda ama bakalim ins. donanim ve driver sorunları yasanmaz...
  • amd&ati son zamanlarda catalyst driverlerini acayip optimize ediyor vista üzerindeki driver performanslarını bi görsen kartlar uçuyor.... ultimate ile denedim...... yeni çıkacak e.kartları yeni catalyst driver leri ile uçar.......
  • Anlaşılan HD 2950Pro ya kaldık
  • ben ati den memnunum hic sorun yasatmadı bana catır catır calısıyor 2 sene sonra kısmetse bi 2950xt falan alailirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

    ben ati den memnunum hic sorun yasatmadı bana catır catır calısıyor 2 sene sonra kısmetse bi 2950xt falan alailirim


    hocam 2 sene soora x4950xtx çıkar herhalde
  • Yazın güzel rekabet olacak hadi hayırlısı
  • FX-57 bunlar xt modelleri mi resimdekiler yani..Eski x1800 x1900 serisi boyutlarında gibi duruyor ben mi yanılıyorum..
  • 14 martı iple çekiyoruz çıkar çıkmaz ilk ben alıcam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fatihogmen

    14 martı iple çekiyoruz çıkar çıkmaz ilk ben alıcam


    14 mart geçti 14 mayıs,14haziran derken 2008 i bulacak bu gidişle
  • bu 3. çeyrek sakın 2008 baharı olmasın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 9 Mayıs 2007; 12:08:52 >
  • Ben artık bu atinin duyurularini ciddiye almamaya başladım...Şu tarihte çıkaracağiz demelerini falan...Kartın satıldığını görmeden o tarihi ciddiye almıyorum...Ertelenebilir diyorum...
  • Hepbirlikte dualar edelimde bu kart çıktığında yada çıkmadan önce nVIDIA g90ın lansmanını yapmasın....Bu bizim için çok kötü olur.Delireceğim..7 AYDIR NE HALT EDİYOR BUNLAR???? tek bilmek istediğim bu...7 aydır ne halt ediyor..8800 ultra tamamen baştansavma ve hiç uğraşilmamiş bir overclock ürünü..ona hiç zaman ayırmamış..Hafiften bir nVIDIA ya sempati duyan biri olarak bir yandan korkuyorum..Yapma nVIDIA biraz yavaşla..Bizi de düşün biraz..şu fiyatlarınada bir çeki düzen ver..
    quote:

    Orjinalden alıntı: EXPANDER

    8800gtx ultra bu kart karşısında ne hallere düşecektir kimbilirki...... forever X2950XTX ......
  • Bi söz hakkı da ben alayım. Valla benim param yok. 7600 gs AGP aldım tılır tıkır oynuyorum. şöyle teknoloji sınırları bizorlanmaya başlasın ondan sonra yeni sistem ve yeni ekran kartı alırım. Şöyle veri yolları lazerle çalışıyo falan olsun sonra fiyatların 200 dolara düşmesini beklerim sonra alırım ekran kartını
  • AMD&ATI birleşince düzeni oturtmak için bir süre bocaladılar yani bu işler kolay değil. Zamanla çok daha senkronize çalışacaklardır fakat herşeyini yerli yerine oturtmuş Intel ve Nvidia gibi dev firmalarla tek başına mücadele etmeye çalışmak ne kadar zor bir iştir bir düşünün. AMD-ATI ikilisi eğer bu sancılı dönemi güzel kar oranlarıyla atlatabilirse, hem chipset hem de grafik işlemci üretimini kendi bünyesinde barındırdığından AMD ciddi bir ivmeyle çıkışa geçebilir. Intel'e de Nvidia'ya da düşman değilim ama her zaman ezilen taraftan yanayım. AMD'yi rekabete güçlü şekilde sokmak ve Intel, Nvidia ile mücadele edebilmesi için AMD ve ATI ürünlerini satın almayı öncelikli olarak düşünüyorum.




  • aynen..şu sıralar amd nin zor zamanları...bu kadar büyük lokmayı sindirmek bir süre alacaktır tabiki..soruyorum size koca bir ekmek arası döneri tek seferde yutan birisi varmı..

    quote:

    Orjinalden alıntı: MaTaDoR

    AMD&ATI birleşince düzeni oturtmak için bir süre bocaladılar yani bu işler kolay değil. Zamanla çok daha senkronize çalışacaklardır fakat herşeyini yerli yerine oturtmuş Intel ve Nvidia gibi dev firmalarla tek başına mücadele etmeye çalışmak ne kadar zor bir iştir bir düşünün. AMD-ATI ikilisi eğer bu sancılı dönemi güzel kar oranlarıyla atlatabilirse, hem chipset hem de grafik işlemci üretimini kendi bünyesinde barındırdığından AMD ciddi bir ivmeyle çıkışa geçebilir. Intel'e de Nvidia'ya da düşman değilim ama her zaman ezilen taraftan yanayım. AMD'yi rekabete güçlü şekilde sokmak ve Intel, Nvidia ile mücadele edebilmesi için AMD ve ATI ürünlerini satın almayı öncelikli olarak düşünüyorum.




  • Bence X2950Pro cok is yapar...

    Ayni X1950Pro gibi olur
  • Fanları nVIDIA'nınkine benzemiş. E birde nVIDIA tüm kozlarını daha göstermedi bence X2950XTX köşeye sıkışabilir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.