Şimdi Ara

ETS 2’nin Türkiye haritası Steam’de yerini aldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ETS 2’nin Türkiye haritası Steam’de yerini aldı!



    Ülkemizde oldukça beğenilen simülasyon oyunu Euro Truck Simulator 2, Road to the Black Sea genişletme paketini yaklaşık altı ay önce duyurdu. Romanya ve Bulgaristan’a ek olarak Türkiye’nin Trakya Bölgesini de içeren bu paket, haliyle oyunun sevenleri tarafından heyecanla bekleniyordu. Uzun süren bekleyişin ardından yeni paket Steam’de yerini aldı.



    DLC ücreti 48 TL



    Oyunun geliştirici ekibi SCS Software bu zamana kadar hem ekran görüntüleri hem de oynayış videolarıyla bizleri nelerin beklediğini göstermişti. Ancak fiyatının ne kadar olacağı bilinmiyordu. Road to the Black Sea paketi için 48 TL ödemeniz gerekecek. Tabii ki oyuna da sahip olmanız gerektiğini belirtelim.



    Yalnızca Avrupa tarafını içermesine rağmen İstanbul, oyunun en büyük şehirlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Şehrin bilindik noktalarından, metrobüs hatlarına kadar birçok detay bu DLC ile bizleri bekliyor. Kapıkule Sınır Kapısı'ndan ülkemize giriş yaparak yola koyulabiliyorsunuz.



    Ayrıca Bkz.Monster'da Bu Hafta - Call of Duty Modern Warfare 2019



    Henüz izlemediyseniz bu bağlantıdan İstanbul için hazırlanan oynayış videosunu izleyebilirsiniz. Ayrıca haberimizin sonunda yer alan Road to the Black Sea tanıtım videosuna da göz atabilirsiniz. Yeni DLC’yi satın almak için ise bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.






    Kaynak:







  • biliyorum evet paramiz asiri degersiz, yurtdisinda cogu ulkeye gore %50 fiyata satiliyor

    fakat her sehre ek para vermekten de gina geldi artik



    promods ve mp olmasa seneler önce bitmis olacak bir oyundan bahsediyoruz



    ha gidip alicam o ayri, artik seriyi bozamam durumu oldu fakat aklima eski sims ek paketleri geliyor aldikca

  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Yorumun yarısında aynı sims mantığı zaten diyecektim zaten belirtmişsiniz. Oynayan kesim spesifik olunca firmalar bu yola başvuruyor, bir yandan hak veriyorum da diğer yandan zaten senin oyunlarını destekleyen kesimi düdüklemek gibi geliyor.
  • yıl başı indirimlerini beklemek şuan için en doğrusu derim acele etmeye gerek yok şuan için sabırsızlıkla indirime girmesini bekleyen bir sürü kişi vardır buna eminim

  • 48 tl iyi geçiriyorlar indirim olmadan alınmaz bu.Her dlcde fiyatı 10 tl yükseltiyorlardı bu kez 18 tl yükseltmişler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    yapacak bir şey yok dostum. küçücük şirket herifler. her sene diğer stüdyolar gibi oyun da çıkaramıyorlar. mecbur böyle para kazanacaklar. ha oyunu çok eskiden beri oynuyorsunuzdur mesela. eskiden neyse şimdi de o derseniz haklı olabilirsiniz ama oyun gelişiyor da.

  • DLC paketini 38 TL'ye satan yerli oyun siteleri var. 38 TL bence uygun

  • Geçen yıl ile bu yıl arasında kurda 1? altında fark olmasına rağmen geçen yıl 17 euroyu 39 ? den çıkartıp bu yıl 48 den çıkarmışlar. Bu türkler kesin alır biraz sokalım şunlara denmiş gibi

  • Pahalı.O fiyata İstanbul-Edirne otobüs bileti alırım üstüne 2 de simit yerim.

    edit:Çıkar çıkmaz torrente düşmüş zaten panik yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 6 Aralık 2019; 17:43:48 >
  • yapimcilarin gelismesi konusuna katiliyorum. zaten yeniledikleri sehirler sanki yeni oyunmus gibi oluyor detay bakimindan vs.
    fakat tek icime oturan ilk mesajimda belirttigim gibi asil buyuk yenilikleri kendilerinin yapmamis olmasi. promods zaten belli (ki oyunu uzun sureli oynanabilir kilan en onemli sey), ek olarak multiplayer modu var ki bunu da basta ayri gelistiriciler yapti.
    bu iki paketi scs sunsaydi isteyecekleri paralari dusunemiyorum bile malum her sehir ayri para. oysa baskasi yapinca ikisi de ucretsiz oldu, scs'nin ekmegine kaymak surdu.
    bana scs'nin tum ek paketleri mi yoksa bu ikisi mi deseniz, promods+mp derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    siz de bunda haklısınız ama insanların işte bir konuda ufku daha geniş olabiliyor. bu şekilde modlamaya imkan vermeleri muhteşem şeylerin piyasaya çıkmasına vesile oluyor. Bu dediğinizi mesela skyrim için bile uyarlayabiliriz. 5 sene sonra special edition sürümü çıktı. 1 kişinin mod diye yaptığı texture düzeltmesini yine yapmadan piyasaya sürmüşlerdi. mesela kemik modellemesini falan düzeltmişti kullanıcılar. bunu yine yapımcı yapmamıştı. adam isteyen yapsın diye imkan tanıyor işte. fanları da tutup sürüklüyor oyunu. belki de promods için oyunu satın alan bile vardır mesela. bu da onlar için artı.
  • Dlc'yi oynadım. Yolda giderken mesela Avcılar ikitelli yazıyor. İkitelli haritada olmadığından üzerine kırmızı çizgi çekmişler. Anadolu yakasıyla türkiyenin diğer yerleri gelirse belki Otoyolda görünen istanbul ilçeleri gelir umarım.

    Otoyollar bildiğiniz Türkiyede ne varsa her şeyi eklemişler. EDS kameraları , emniyet şeridindeki EDS yazıları , EDS tabelaları , OGS , HGS , D-100 , E-80 , İkitellide ve çevresinde olanlara mall of istanbul'u da koymuşlar ama İStanbul Mall diye yazmışlar. Hemen önünde Mahmutbey gişeleri vs. gibi ayrıntıla var. Şimdilik 15 dk oynadım tek teslimat , bakalım başka neler varmış.

  • Jönkoping'den peynirleri yükledim, İstanbul'a doğru yoldayım dostlar. Herkese selam yola devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 5 Aralık 2019; 23:20:34 >
  • Valla dlc'yi aldim.. paranin hesabida yapilmaz ama ,Yapimcilar firsatci cıktı iyimi )) Ama Onlarida Anliyorum. 17 dolar'dan satişa cıkarmiş. bizede 8 dolara Kıyak gecmiş.. Para birimi malesef acimasiz.

    Edirne yolunda polisler ceviriyor, Dikkat edin :D

    Edirneyi gectikten 60 km sonra otobana helikopter inmiş, kesin aliağaogludur :d

    Dlc'yi sevdim , bu dlc yoluna girdigim an Türkiyeye ayak bastigimi hissettim . Çorak Arazisi ve yapisi yetiyor anlamaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 5 Aralık 2019; 23:49:57 >
  • Türkiye haritası değil de, Trakya Bölgesi haritası desek çok daha doğru olur. Bu şekilde sanki tüm ülkede gezebiliyormuşuz gibi bir anlam çıkıyor.

  • Gündüz trafikten kilitlenmiyorsa İstanbul, becerememişlerdir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

    Türkiye haritası değil de, Trakya Bölgesi haritası desek çok daha doğru olur. Bu şekilde sanki tüm ülkede gezebiliyormuşuz gibi bir anlam çıkıyor.
    Aynen. Sözde Rusya haritası gibi olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Tem ve E-5 var aslında İstanbul olarak.... bu da güzel bir gelişme yakında promods veya orijinal genişlemeler de duyrulur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlc çok pahalı bunun lamı cimi yok. Evet isteyen alır isteyen almaz. Ben almayacağım çünkü yakalamışken düzeltelim düşüncesinde bir fiyatlandırma. Ayrıca Türkiye haritası çok çok küçük seviyede. Şunuda söylemeden geçemeyeceğim. Diğer ülkelerin para değerleri ile ülkemizin para değerini karşılaştırıken birim üzerinden konuşuyorsunuz. Örneğin benzin Almanya'da 1 birim ülkemizde 5 birim diyorsunuz. Şimdi dlc fiyatında Abd 20 dolar bizde yine iyi 48 tl gibi yaklaşmayalım. MAdem birim fiyat üzerinden eleştiri yapıyoruz dlc içinde 20 birim eleştirisinde bulunalım.
  • MrKattchup kullanıcısına yanıt
    Onlardan biri benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.