Şimdi Ara

Snapdragon 865 ve 765'in GPU sürücüleri Play Store üzerinden güncellenebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Snapdragon 865 ve 765'in GPU sürücüleri Play Store üzerinden güncellenebilecek



    Qualcomm dün tanıttığı Snapdragon 865 ve Snapdragon 765/765G yonga setleri ile ilgili detayları açıklamaya devam ediyor. Şirket bu yonga setlerinde, grafik sürücülerini güncelleme işlevinin ilk kez uygulanacağını açıkladı. Evet, tıpkı PC'lerde olduğu gibi.



    Ayrıca Bkz.vivo iQOO Neo 855 Racing Edition tanıtıldı: Snapdragon 855+ işlemci, 33W hızlı şarj



    Sürücü güncellemeleri Google Play Store'da yayınlanacak. Dolayısı ile yapılacak işlemin normal uygulamaları güncellemekten çok farklı olmayacağını söyleyebiliriz. Daha da iyisi bu güncellemelerin üreticilerden bağımsız olarak cihazlara yüklenebilecek olması.



    Snapdragon 865 ve 765'in GPU sürücüleri Play Store üzerinden güncellenebilecek



    Tüm yeni yonga setleri için geçerli olacak



    Bildiğiniz üzere NVIDIA ve AMD gibi masaüstü ekran kartı üreticileri düzenli olarak sürücü güncellemeleri yayınlarlar. Qualcomm bu özelliği mobil yonga setlerine taşıdı.



    Bu sayede şirket yonga setlerindeki GPU birimini yeni oyunlar için optimize etme şansına sahip olacak. Ayrıca bazı yeni özellikler de ekleyebilecek.



    Qualcomm'un gelecekte piyasaya süreceği tüm yeni yonga setlerinin sürücü güncelleme işlevini destekleyeceği belirtiliyor. Ancak mevcut yonga setlerinin hiçbiri bu özellikten faydalanamayacak.




    Kaynak:https://www.androidauthority.com/qualcomm-gpu-driver-updates-1063096/







  • Çoğu mobil oyun nasıl Play Store'dan bağımsız güncelliyorsa kendisini, bu sürücülerin de bağımsız bir uygulaması olmalıydı.

  • Süper olmuş arkadaşının elinden alıp bir güncelleyeceksin hızlanacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşlemci, kamera, oyun isteyen SD 865 alsın. Apple gibi 1000 dolar vermeye gerek yok. Çok daha ucuz fiyatlara 120hz ekran ve daha fazla ram ile satan firmalar olacaktır.

  • Benim bildiğim, Snapdragon firması yeni sürücü güncellemesi vermediği için Android telefonlara uzun süreli güncelleme programı verilemiyordu. Yani doğru mu anlamışım? Artık 4-5 yıllık programlı güncellemeler gelecek mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.