Şimdi Ara

## Asrock ConRoe1333-DVI/H: HDCP ve 1333MHz FSB Birarada ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Asrock ConRoe1333-DVI/H: HDCP ve 1333MHz FSB Birarada ##


    Asrock'ı artık çoğumuz tanıyoruz. Sahiplik konusunda Asus ile akraba olan firma özellikle zengin özellikli ve uygun fiyatlı anakartları ile tanınıyor. Forumlarımızda firmanın enterasan özelliklerine sahip çok sayıda haberi daha önce vermiştik ki firma yine yeni ve farklı bir anakart ile tekrar karşımızda.

    Asrock ConRoe1333-DVI/H'nin en dikkat çeken özelliklerinden birisi 1333MHz fsb desteğine sahip olması. Overclock ile ulaşılabilen budestek sayesinde firma Temmuz ayında çıkacak 1333MHz fsb'ye sahip yeni Core 2 işlemcilere destek verebileceğini ifade ediyor. Intel'in 945G yonga setine sahip olan anakart bu noktada enteresan. Çünkü ConRoe1333-DVI/H, 945G yonga seti kullan ve DVI-D bağlantısı ile birlikte yüksek tanımlı içeriği koruma teknolojisi olan HDCP (High Definition Content Protection) desteği veren ilk anakart olmayı da başarıyor.

    Aslına bakılırsa ConRoe1333-DVI/H modeli genel özellikleri itibariyle firmanın bir önceki modeli olan ConRoe945G-DVI'nin iyileştirilmiş ve geliştirilmiş yeni bir versiyonu olarak da dikkat çekmiyor değil. Intel LGA 775 formundaki güncel Dual Core 2 Extreme/Core 2 Duo/ Pentium D/ Pentium 4 / Celeron D işlemcileri ile uyumlu olan anakart FSB tarafında ise FSB 1333(OC)/1066/800/533 MHz desteklerine sahip. Anakartın ek özellikleri arasında 4 adet DIMM slotu üzerinden 4GB'a kadar DDR-2 667MHz bellek desteği, 2 x PCI, 1 x PCI Express x16, 1 x PCI Express x1 ve 1 adette HDMR slotu dikkatleri çekiyor.

    Realtek ALC888 ses yongası üzerinden 8 kanal ses desteği de sunabilen Asrock ConRoe1333-DVI/H ayrıca gigabit ethernet desteğine de sahip. 4 adet SATA-II ve 1 adette DIE konnektörüne sahip olan anakart ayrıca firmaya özgü olan CPU Frequency Stepless Control, ASRock U-COP, Boot Failure Guard (B.F.G.) gibi önemli teknolojileri de destekleyebiliyor. Intel'in 945G ve ICH7 onga seti ailesinden oluşan anakart aslına bakılırsa uygun fiyatı ile ofis PC'si kurmak isteyenlerin en azından göz önünde bulundurması gereken bir model.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 8 Mayıs 2007; 5:22:00 >







  • soğutucuları cok basit olmus
  • ya bendede var bu asrock ilk aldığımda alay konusu olmuştu kart. asrocktan bi kart . ama fiyat olarak piyasa bilgisayarcılarına yarayacaktır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

    soğutucuları cok basit olmus

    ucuz olucak bi anakrttan fazla bişey beklememek gerekir
  • Ne kadar basit bi anakart
  • neredey se bütün alt seviye anakartlar aynı sogutucu yu kulanıyorkar kartın kendisi de ucuz
  • cok guzel bir anakart imzama bakiniz
  • ASROCKa kötü laf edilmemesi gerek....şu ana kadar topladığım sietemlerde (gerek 478 pin gerek LGA 775) uygun fiyatta olsun diye kullandığım celeron işlemcilerde en iyi performansı veren hep ASROCK oldu ne ASUS ne de GIGABYTE onun kadar performans vermedi....şu ana kadar topladığım pclerde de sorun çıkmamaış olması da ayrı bi özellik tabii...ASROCK uyugun fiyata makul kabul edilebilir bi kalite sunuyor....diğer markalara nazaran fiyat/performansı gayet güzel....tasarımdan kaybediyor olması bu durumda çok da önemli olmaz...
  • Bu ve bunun gibi ucuz anakartların 20-24 pinli güç
    kablosunu anakartın tam orta kısmına koymuyorlarımı ona acayip
    kıl oluyorum
  • mini atxlere çok bile, bence gayet iyi bir anakart. ama şu sogutucular hiç olmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.