Şimdi Ara

Huawei önümüzdeki yıl 50 milyon adet 5G özellikli telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 5G özellikli akıllı telefon pazarı henüz küçük olsa da şirketler geleceğe yönelik yatırımlarını yapmaya devam ediyorlar. Bu şirketlerin en gözü karasının ise Huawei olduğu söylenebilir. Zira şirket 2020 yılında piyasaya 5G akıllı telefonlarla doldurmayı hedefliyor.



    Ayrıca Bkz.Apple, Intel'in modem birimini 1 milyar dolara satın aldı



    Huawei hız kesmiyor



    Tayvan basınında yer alan raporlara göre Huawei, 5G destekli akıllı telefon modellerinin montajı için Foxconn şirketine sipariş vermiş durumda. Çinli teknoloji devinin önümüzdeki yıl 50 milyondan fazla 5G özellikli telefon üretimi yaptıracağı söyleniyor. Bu özellikle yeni yaygınlaşmaya başlayan bir teknoloji için son derece önemli bir rakam diyebiliriz.





    Huawei'nin yılda yaklaşık 250 milyon akıllı telefon sattığı göz önüne alındığında ise şirketin gelecek yıl tüm cihazlarının yaklaşık yüzde 20'sinin 5G'yi desteklemesi bekleniyor. Ayrıca yayınlanan bilgilere göre şirketin 2020 yılındaki satış hedefinin ise 300 milyon akıllı telefon satmak olduğu belirtilmiş. Bu hedefi gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği konusunda ise ABD tarafından uygulanan ticaret yasağının belirleyici olacağını söylemek mümkün. 








  • Google ile anlaşma olmazsa avrupa pazarına değil milyon bir tek cihaz satılmaz. Bunlar delirmiş, algı üretmeye çalışıyorlar muhtemelen ayaktayız, devam ediyoruz bilmemne diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane de trump a satsinlar

  • Trump'a rağmen !?

    "Yıkılmadım ayaktayım"

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Google playsiz babayi satar 50 milyon.

  • hadi bakalım

  • kamerayı soldan sağa almış :D
    http://i.hizliresim.com/P7b3Xb.jpg

  • İşin ele alınması gereken asıl boyutu elektronik çöplük. Bir çok firma deliler gibi ürün üretiyor. E tabii ki satılıyor ki üretiyor. Peki bu milyonlarca eskiyen ürün ne oluyor. Hani eskiden küçülen giysileri tanıdıklara verirdik, o olay elektronikte ne kadar mümkün? Mesela android 2.6 lı telefonu kime vereceksin? Bataryası ölmüş, ekranı çatlak veya boyaları soyulmuş. Windows XP'yi zor çalıştıran ölü bataryalı, solgun ekranlı dizüstünle ilgili gelecek planların neler? İşte bunların tamamı elektronik çöplük. Şimdilik gelişmemiş veya insan hayatının hala bizden ucuz olduğu ülkelerde canları pahasına ayrıştırmaya çalışılarak geri kazanılmakta. Peki nereye kadar?

    Amaaaannn, marsta hayat kurarız değil mi ama...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.