Şimdi Ara

Star Citizen İçin 250 Milyon Dolar Toplandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    2012 yılında duyurulan, Cloud Imperium Games'in geliştirdiği ve bağış kampanyası başlatılan devasa boyuttaki, uzay simülasyon oyunu için toplanan para bir hayli artmış gözüküyor. Resmi siteden paylaşılan son veriye göre oyun için 250 milyon $ para toplanmış.
     
    Oyun ilk duyurulduğunda geliştirici ekibin ilk hedefi 2 milyon $'dı. Şu an toplanılan miktara bakınca insan bir hayli şaşırıyor. Böyle bir bütçeyle rahat bir şekilde GTA V yapılabileceğini hatırlatalım. Ya da bir Cybertruck filosu satın alınabilir.
     
    Star Citizen şu anda sadece PC platformu için erken erişimde olan bir oyun. Aralık ortasında da oyuna yeni içerikler eklenecek.
     








  • adamlar parayi oyun yapmak yerine catir catir yemisler. oyunun da hicbir zaman cikacagini zannetmiyorum. boyle kickstarter projelerine aslinda ceza keseceksin topladigi paradan cok bak ozaman oyunu cikariyorlar mi cikarmiyorlar mi. bu isin de bir riski olmasi lazim. bedavadan bagislari topluyorlar. 2 milyon nere 250 milyon nere.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onrerol

    adamlar parayi oyun yapmak yerine catir catir yemisler. oyunun da hicbir zaman cikacagini zannetmiyorum. boyle kickstarter projelerine aslinda ceza keseceksin topladigi paradan cok bak ozaman oyunu cikariyorlar mi cikarmiyorlar mi. bu isin de bir riski olmasi lazim. bedavadan bagislari topluyorlar. 2 milyon nere 250 milyon nere.


    oyunun son halinden haberin yokmuş gibi boş konuşuyorsun..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gelmiş geçmiş en iyi oyun rdr 2 900 milyon dolara yapılmıştı, aslında düşününce çokta büyütmemek lazım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun çok yavaş gelişiyor çalışan sayısını artırıp daha hızlı ilerleme kaydetmeleri lazım oyun önceye nazaran baya gelişti ama hala yetersiz bu 250 milyona oyun içi gemi alımları ve bağış olmadan alanlar dahil değil yani çok daha fazla gelirleri var bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gemi sergiledikleri expo haftası var şuan 5 aralığa kadar
    muhtemelen hiç bir zaman satın alamayacagımız pahalı gemileri ücretsiz kiralayıp deneyebiliyoruz.
    dün 400 dolarlık bir gemi denedim madencilik gemisiymiş
  • Oyun nihai sürüme 2020 Haziran ayında ulaşacak. En son güncelleme ile kazandığın para madenler kaybolmuyo ve borsa aktif. Aralık ve sonrasında 2 yeni güneş sistemi gelecek ve harita devasa boyutlara erişecek. Kesin çıkış tarihi dediğim gibi 2020 Haziran

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.