Şimdi Ara

Alibaba Cloud, kendi geliştirdiği makine öğrenimi algoritmasını GitHub'da paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Alibaba Cloud, kendi geliştirdiği makine öğrenimine dayalı algoritma kütüphanesi olan Alink’in kaynak kodunun, dünyanın en büyük geliştirici topluluğu olan Github’da açık kaynak koduyla kullanıma sunulduğunu açıkladı. Kütüphane, çevrimiçi ürün önerisi ve akıllı müşteri hizmetleri gibi makine öğrenimi görevleri için verilerin işlenmesine yardımcı olan bir algoritma koleksiyonu sunuyor.



    Veri analistleri ve yazılım geliştiricileri, kendi yazılımlarını oluşturmak, istatistiksel analiz, makine öğrenimi, gerçek zamanlı tahmin, kişiselleştirilmiş öneri ve hata tespiti gibi işleri kolaylaştırmak için Github koduna erişebilirler.





    Alibaba Cloud Intelligence Veri Platformu bölümünün başkanı Jia Yangqing : “GitHub'a en çok katkıda bulunan 10 şirketten biri olarak, yazılım geliştirme döngülerimizde açık kaynak topluluğuyla mümkün olan en kısa sürede bağlantı kurmayı taahhüt ediyoruz. Alink’i GitHub’da paylaşmak, bu uzun süredir devam eden taahhüdümüzün altını çiziyor.” diyor.



    Ayrıca Bkz.Amazon sunucuları ARM tabanlı daha hızlı çipsetler ile yenilenecek



    Alibaba'nın, bu yıl 11 Kasım'da gerçekleşen alışveriş festivalinde kullandığı Alink, Alibaba'nın e-ticaret platformu Tmall'da, ürün önerilerinin tıklama oranını % 4 oranında artırmaya yardımcı oldu.








  • Kullanılan dil/framework-library hiç bir bilgi yokta, bari github linkini verseydiniz

    Ayrıca "github kodu" ifadesi biraz yanlış olmuş. Github, kaynak kodların barındırıldığı platformun adı, bir programlama dili değil.

  • Editör'ün programcılık bilgisinde Hello World bile yok sanırım.

  • quote:

    Microsoft'un açık kaynaklı yazılım geliştirme platformu GitHub'da


    Teorik olarak evet Microsoft'un ama bu şekilde dile getirilmesini doğru bulmuyorum. Sadece geçen sene satın alındı. Microsoft'un pek bir katkısı olmadı Github'a.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.