Şimdi Ara

Huawei MatePad Pro'nun daha büyük ve daha güçlü versiyonları geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei geçtiğimiz günlerde Apple iPad Pro'ya rakip olarak gösterilen MatePad Pro tabletini tanıtmıştı. Görünüşe bakılırsa şirket bununla yetinmeyecek.



    Ayrıca Bkz.Huawei, yılın üçüncü çeyreğinde Apple'ı geçerek Çin tablet pazarında lider oldu



    Huawei Tüketici Elektroniği Grubu CEO'su Richard Yu, gazetecilere verdiği röportajda MatePad Pro’nun farklı boyutlara sahip yeni versiyonlarını hazırladıklarını belirtti.





    Yönetim tablet üretimini durdurmayı düşündü



    Deneyimli yönetici tabletin daha büyük boyutlarda ve daha pahalı konfigürasyon seçenekleri ile piyasaya sürüleceğini söyledi. Cihazın ekran maliyeti çok yüksek olduğu için boyut artışı ile birlikte fiyat etiketi de yükselecek.



    Richard Yu ayrıca şirketteki birçok yöneticinin pazardaki daralma nedeniyle tablet üretimini durdurmayı düşündüğünü ancak büyük ekranlı tabletlere olan talebin yönetim kurulunu ikna ettiğini dile getirdi.








  • Gerekli değil ne yazık ki piyasayı ucuz Android’ler öldürdü insanlar eziyet çeke çeke tablet fikrinden soğudular Apple bile zorlanıyor piyasada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gerçekten teknoloji sektöründe bi akıl tutulması var. kocaman çerçeveli tablete punch hole koymak nedir? gördüğüm en saçma sapan tasarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.