Şimdi Ara

Scythe giriş seviyesi işlemci soğutucusu SCY-920S’i duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Uzakdoğulu soğutma çözümleri üreticisi Scythe donanım dünyasında performanslı soğutma çözümleriyle tanınıyor. Firma duyurduğu son seçeneğiyle uygun fiyatlı işlemci soğutucusu arayan kullanıcıları hedef alıyor.





    SCY-920S



    SCY-920S kule tipi formatında 2 adet 6 mm bakır ısı borusundan yararlanılan bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. 92 mm fanla serinletilen soğutma bloğu 87x62 boyutlarında tasarlanmış. 500 RPM’den 2000 RPM’e kadar çıkabilen fan bu aralıkta 7.1-48.2 CFM hava itebiliyor. Ses konusunda ise 8.3-28.3 aralığı belirlenmiş, sessiz sayılabilecek bir değer.





    Ayrıca Bkz.AMD Ryzen Threadripper 3970X tüm çekirdekleriyle 5.75 GHz’e hız aşırtıldı



    280 gram ağırlığındaki soğutucu maksimum 95 watt TDP’nin üstesinden gelebilirken AM4 soketiyle ve Intelin LGA 115X serisiyle uyumluluk gösteriyor. Çıkış tarihi olarak önümüzdeki ayın ortalarına işaret edilirken fiayt bilgisi paylaşılmamış. Yine de SCY-920S’in stok işlemci soğutucusuna alternatif arayanlar için tercih edilebilir bir seviyeye konumlandırılacağını söylemek mümkün.








  • Elimde OCZ Vendettta 2 ve scythe ninja plus var ilk çıktığında almıştım ikisinide. Soğutucuları o kadar beğendimki soket yapısı uymasada bir şekilde uydurup hala kullanıyorum. O yüzden bu markanın ürünlerine bir sempatim var. Bunuda burdan paylaşmak istedim nedense :)

  • MertDrx kullanıcısına yanıt
    Ocz vendetta2 bende de vardı, ta ki yerine tuniq tower 120 extrem alana kadar, bunu aldıktan sonra da kayınçonun pc ye taktım hala tık demeden çalışıyor en az 10 yıl olmuştur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.