Şimdi Ara

Assassin's Creed Serisinin Evrimi (4K)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Ubisoft'un yaptığı 2007 yılında başlayan ve geçtiğimiz yıl çıkan oyunu ile oyun dünyası için önemli bir yere sahip olan Assassin's Creed serisinin evrimi üzerine bir video paylaşıldı.
     
    Çok güzel oyunlara sahiplik etse de bazı oyunlarıyla, oyuncuları bir hayli üzmüştü Assassin's Creed serisi. Ancak ne olursa olsun oyun dünyası için çok önemli bir yere sahip. Özellikle üst üste çıkarttıkları oyunlarla insanların canlarını sıksalar da son oyunu ile tekrar seriyi güzel günlerine döndürmeye başladılar diyebiliriz. 
     
    4K izleyebileceğiniz bu videoya baktığımız zaman, özellikle Unity'nin zamanına göre oldukça iyi grafiklere sahip olduğunu görüyoruz ancak ne yazık ki çıkış yaptığında çok fazla teknik hatası vardı.
     
    Serinin yeni oyunu için ise henüz resmi bir duyuru yok ancak, söylentiler Vikinglerin olacağı bir oyun olduğu yönünde.
     








  • Şu seriye artık ara verip uzun süre üstünde çalışıp sonradan çıkarmaları lazım videoyu izleyin çok fazla bug gözüme çarpıyo mesela 3.37 düşmanın elinde kılıç yok ama sesi geliyo :D biz daha günümüze doğru gelsin diyoruz adamlar inatla geçmişe gidiyo ikinci dünya savaşında bi ac güzel olurdu yada günümüzde çok sağlam fikirler çıkar bence ah Desmond nerdesin son olarak yapay zeka ve animasyonlar değişsin artık yeter ya.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Evrim her zaman ileri doğru işleyen bir şey değilmiş demek :)
  • İyide Youtube'ta zaten nerdeyse her video oyun serisi için bu tarz içerikler mevcut. Bunu diğerlerinden ayıran neydi ki haber değeri taşıdı ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: porsux

    İyide Youtube'ta zaten nerdeyse her video oyun serisi için bu tarz içerikler mevcut. Bunu diğerlerinden ayıran neydi ki haber değeri taşıdı ?


    Kojima reis bugun tatil yapiyor,onun yoklugunda haber yapmayi unutan bsc acemilige vuruyor hepsi bu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Son 2 oyunu sistemim yetmediği için oynayamasam da izlediğim kadarıyla çok beğendim
    Fate of Atlantis eklentisini de yakın zamanda izlemeye çalışacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne evrimi yıllarca aynı oyunu oynamadık mı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Braderhood dan sonra bitti seri oysaki baştan sona adam akıllı bir senaryo ve olay örgüsüyle yapılabilirdi oyun.3 ten sonra hiçbir oyununu oynamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fan yapımı bir videodan haber çıkardılar. Bravo bsc.
  • Seri çoktan tırtladı. Tamamen mitolojik, mistik bir oyun oldu çıktı. Kasvetli ağır yapısını mahvettiler. Bir sonraki oyununda toparlamadıkça anca fanlar alıp absürt resimler paylaşmak için oynar durur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Unity resmen birmemiş bir oyundu, Ubisoft' un en rezalet işlerinden birisiydi. Syndicate en sıkıcı AC oyunu olabilir. Origins harikaydı, ama Odyssey ile yine tekrara düştüler 120 saatim var ama bitiremedim, oyun resmen AC Origins 2.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Assassin's Creed serisi kendi özünden çıkıp, Souls-The Witcher çakması bir RPG'ye evrildi ya ona yanarım da yanarım. AC serisinin güzel ve bir o kadar da ilgi çekici bir lore var ama kullanamıyor kabzımallar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackTim

    Ne evrimi yıllarca aynı oyunu oynamadık mı?


    muhteşem bir yorum
  • Son evrede artık ne suikastçiliği var biri bana gösterebilir mi? :D action-rpg oyunu olan bu markanın tezatlığı dünyada başka hiçbir oyunda yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Unity kazığından sonra bir daha AC almam.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bütün AC oyunlarını bitirmeme rağmen Rogue'den sonrası için tamamen ubisoftun para tuzağı olarak görüyorum. Bir kere ilk oyundan itibaren bize aşılanan o öngörü yeteneği yüksek bakış açısı diğer insanlara göre daha iyi olan normal hayattan seçilmiş insanlarken Originsten itibaren Tanrının sevgili kulları olmaya başladık ve son oyunda bu aşırı derecede RPG'ye kayarak bize sunuldu. Oysa ki black flag'da bize aşılanan o güzel hikaye ve şarkılar Rogue'deki o ihanetten doğan taraf değiştirmeler bu oyunlarda yoktu. Yahu en basitinden şu oyunda 1-2 def + atak yapınca npc'yi keserken şimdi hamur gibi yoğurmamız gerekiyor. Ana teması, hikayesi, müzikleri kendini ortaya koyan bir oyunken Ubisoftun para para para seçeneğine dönüştü. Unity'den söz etmiyorum bile bug simulator gibi oyun olmuştu.
  • Gelişim Aşaması değil de " Evrim" kelimesi neden? Evrim propagandası yapılıyor farkında olmadan yada bilerek başlıkta kullanılıyor...İlluminati Ajandası butün dünyada devam ediyor..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mertvontrier

    Unity kazığından sonra bir daha AC almam.


    Unity kazığından sonra Origins ve Odyssey' i çıkışlarından 1 er yıl sonra tüm patchleri yayınlanmış şekilde aldım, en temizi bu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valla hakikaten Odyssey birazdaha iyi hepsine göre de oda çok yeterli değil şimdilik Balck Friday indirimiyle aldım bu hafta sonu baya güzel indirim yapımışn135₺ şimdilik iyi güzel gidiyor valla oyunun haritasını baya büyük yapmışlar busefer eğer içide dolu doluysa ok gerçekten iyi yapmış Ubisoft busefer ama senaryosu klişe arkadaş Desmond hikayesini çok vasat sonlandırdılar seri bambaşka biyere gitti adam akıllı senaryo ve olay örgüsüyle devam ettirebilirlerdi.Neyse işte Ubisoft yaptı yapacağını.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ellerinde, tarihi başladıkları noktadan geriye, hatta en geriye teker teker oyunlarla ve aynı hikaye üzerinden götürebilecekleri ve süper bir finalle bitirebilecekleri the first civilizations gibi bomba bir konu varken bu hale getirmiş olmaları tamamen süper bomba bir başarısızlık örneğidir gözümde.Tamamen Ezio ve Ezio’nun dna’sı üzerinden yürümeyedebilirdi ama inanılır ve en azından birkaç oyun kotaracak karakterler yaratılabilirdi.Nerede Ezio’nun hikayesi ve Altair bağlantıları, nerede son oyunların oyna-at karakterleri...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.