Şimdi Ara

Huawei Mate X, katlanabilir telefonu gerçekten alan kişilerden yüzde 99 olumlu yorum aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Önceki haberlerimizde de sıklıkla duyurduğumuz üzere Huawei, Samsung ile aynı dönemde katlanabilir akıllı telefon çalışmalarına başlamış ancak rakibi gibi erken davranmayarak cihazın çıkış tarihini ertelemişti. Olası problemleri en aza indirmek için böyle bir strateji izleyen şirketin başarılı olduğunu söylemek mümkün.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp kendini imha eden mesaj özelliğini test etmeye başladı



    Huawei Mate X kullanıcıları memnun



    Huawei Mate X, 2.420 dolarlık fiyatıyla her satışa sunulduğu anda saniyeler içinde tükenmişti. Böylesine pahalı bir cihaza gösterilen ilgi şirketi mutlu ederken, kullanıcılardan gelen geri bildirimler ve yorumlar ise gayet iyi. Şirketin resmi çevrimiçi satış sitesi Huawei Mall'un Mate X sayfasında, cihazı gerçekten satın alan kullanıcıların yorumlarının neredeyse tamamının olumlu olduğu görülüyor.





    Şimdiye kadar 209 kullanıcı değerlendirmesi ve yorumu alan Huawei Mate X'in yüzde 99'luk bir puana sahip olduğunu belirtelim. Bu değerlendirmeleri cihazı satın alan kullanıcıların yaptığını göz önüne alacak olursak, Mate X'in kullanıcı tarafında memnuniyet yaratan bir cihaz olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Akıllı telefonun piyasaya sürülmesinden sonraki geçen sürede de cihazla ilgili kronik sorun veya problemlerin haberlere yansımadığını da söyleyelim.








  • Samsung Galaxy Fold'a bin basar, işte gerçek katlanabilen telefon bu üstelik büyük ekranında da şekilsiz şemalsiz kamera çıkıntısı bulunmuyor. Huawei'yi tebrik ediyorum. Birde Mate P30 Pro reklamı çok güzeldi, kültür bakanlığından daha güzel tanıtmışlardı ülkemizi. Açıkçası markaya ısınıyorum, yakında fanboy seviyesine gelebilirim :)

  • Huawei bir an önce ülkemizde yasaklanmalı, ABD haklıymış bunlarla başa çıkılamaz :)

  • 209 kisi uzerinden %99 demek cok sagliksizdir :/


    Sonucta ekrani yirtilan turden plastik! Kirilma catlama derdine bu sefer de yirtilan ekran potansiyelli urunleri fazla ciddiye almamak gerek. Bilhassa disa katlanan ekranli olmasi cok riskli. Keske ice katlanan olsaymis... Meraktan alanlar olacaktir ama pek te talep olmayacaktir yani milyonlarca satis filan imkansizdir ...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CleanCoders

    Huawei bir an önce ülkemizde yasaklanmalı, ABD haklıymış bunlarla başa çıkılamaz :)
    Bu haberin neresinden böyle bir sonuca vardın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz almak için çok erken. Katlanabilir teknoloji henüz çok yeni ve bunlar daha ilk örnekler. Biraz daha zaman geçsin, ilk örneklerde yaptılları hataları ve eksiklikleri yeni çıkacak modellerde gidersinler ve hepsinden önce fiyatları ulaşılabilir seviyelere insin, anca öyle. Şu an pek mantıklı değil, 25 bin liraya denek olmaya niyetim yok.

  • Acaba Huawei yorumları kendi mi yazıyor/yazdırıyor?

  • 209 kisiyle epey satis rekoru kirmislar :D

  • 2400 dolar verince otomatik olarak beğeniyorsun.

  • Galaxy Fold'a verilen değeri şu telefona vermediler be..

  • Tam tablet moduna gelmiyor ki bu telefon

  • Huawei hertürlü engellemelere rağmen hızla büyüyor.

    İphone tarafından kazıklanmaktansa huawei almak kesinlikle daha mantıklı helal olsun sana huawei satışların yine artarak devam ediyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.