Şimdi Ara

Gelecek AirPods modelleri, kulağa takılı olduğunu algılamak için hava basıncını kullanabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple'ın yeni yayınlanan bir patenti, şirketin kablosuz kulaklık modeli olan AirPods ile ilgili planlarını ortaya koyuyor. Bilgilere bakılacak olursa AirPods'un yeni modelleri kulakta olup olmadığını alglılayabilecek özelliklere sahip olacak.



    Ayrıca Bkz.Motorola, Razr 2 olarak adlandırılan yeni bir katlanabilir akıllı telefon geliştiriyor



    Yakınlık sensöründen daha iyi



    AppleInsider tarafından yayınlanan yeni Apple patentindeki açıklamalar, AirPods kulaklıkların hava basıncı sensörü kullanarak, kulakta olup olmadığını algılamasını konu alıyor. Basitçe açıklamak gerekirse, sensör, AirPods'ları kulağınıza soktuğunuz anda meydana gelen hava basıncındaki değişimi algıyarak kulaklığı aktif duruma getirebilecek.





    Patent Apple'ın, AirPods'lardaki mevcut teknolojiyi bir adım ileri taşıyacağını gösteriyor diyebiliriz. Zira piyasada olan AirPods modellerinin çoğunda bu işlem yakınlık sensörü tarafından yapılıyor. Ancak bu çözümün dezavantajları olduğunu da belirtmek gerek. Çünkü çoğu zaman cebinizde veya çantanızdaki diğer nesnelerden etkilenmesi mümkün olabiliyor. Apple ise bu durumu ortadan kaldırmak için hava basıncı sensörüne yönelmiş durumda.








  • Overengineering nedir...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.