Şimdi Ara

Motorola'nın ilk pop-up kameralı telefonunun lansman tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Lenovo, Motorola'yı satın aldıktan sonra özellikle son zamanlarda akıllı telefon piyasasında adından çokça söz ettirmeye başladı. Akıllı telefon üreticisi Motorola, çentiksiz ekrana sahip pop-up kameralı bir telefonun lansmanına hazırlanıyor. One Hyper adı altında piyasaya sürüleceği öngörülen telefon, 3 Aralıkta Brezilya'da yapılacak lansmanla beraber piyasaya sürülecek.





    Geçtiğimiz ay telefonun teknik özellikleri sızdırılmıştı. Sızdırılan bilgilere göre pop-up kamera 32MP, arka ikili kamera ise 64MP sensöre sahip olacak. 6,39 inç IPS LCD ekranın 1080 x 2340 piksel çözünürlükle geleceği düşünülüyor.



    Motorola One Hyper akıllı telefon, sekiz çekirdekli (2 GHz, çift çekirdekli, Kryo 460 + 1.7 GHz, altı çekirdekli, Kryo 460) işlemci tarafından desteklenecek ve Qualcomm Snapdragon 675 chipset ile gelecek. 4 GB ram, 128 GB dahili depolamaya sahip olacak telefon, 3600 mAh batarya ile desteklenecek.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi, dörtlü kamera kurulumlu ve ikincil ekranlı yeni telefon tasarımını patentledi



    Şimdiye kadar sadece fiyatı bilinmez olarak kalan One Hyper'in, teknik özelliklerine göre One Vision ile One Zoom arasında bir yerde konumlandırılmasını bekliyoruz.








  • iki sene sonra bu kameralar standart olacak eski zamanlara bakıp bir zamanlar ekranın ortasından plastik geçiyordu diyeceğiz bence. Vestel bile bu kameralara geçti şu anda dünyada bu tip telefonlara geçiş yapamamış bir huawei bir de apple kaldı.
    Ama sorun şu ki neden bu tip çentiksiz telefonlar hep orta seviye işlemci ile geliyor? oppo reno 2,venüs z40, mi 9t, galaxy a80 bu telefon hepsi orta seviye işlemci ile geliyor deneme aşamasındalar sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaprof -- 28 Kasım 2019; 21:18:18 >
  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Huawei de var bir kaç model. Y9 2019 - honor 9x vb. Bu tasarım çerçeve olmayınca makul ama aşağıda kamera sığdıralacak kadar boşluk var abes olmuş bence.

  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Ayrıca 9t pro var s855 ile geliyor aklınızda bulunsun. Aynı şekilde one plus var ki onlar direk tepeye oynayan modeller zaten.

  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Sağolun iki bilgiyi de bilmiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.