Şimdi Ara

Huawei yeni akıllı kamerasını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Daha çok mobil cihaz ve televizyon sektöründe duyurular yapsa da Huawei’nin farklı sektörlerde de fonksiyonel ürünleri yer alıyor. Honor BYBLUE’s Smart Gimbal Camera adındaki akıllı kamera bunlardan birisi.



    Honor BYBLUE’s Smart Gimbal Camera özellikleri ve fiyatı



    Honor BYBLUE’s Smart Gimbal Camera modeli adından da anlaşılacağı üzere gimbal üzerine entegre edilmiş ve yapay zekâ özellikleri olan bir kamera. Gimbal sayesinde kamera 100 derece dikey hareket ve 360 derecelik panoramik görüş alanı sunabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Asus uzun zaman sonra ilk RGB olmayan ROG Strix ürününü duyurdu



    Kamerada insan yapısı algılama, hareket algılama ve ses algılama fonksiyonları yer alıyor. Yerleştirdiğini noktada sürekli olarak gözetim yapabiliyor. Bu fonksiyonları temel alarak uyarı bildirimleri de kurabiliyorsunuz.



    Full HD çözünürlük sunan kamera karanlık ortamlarda da belirgin görüntüler ortaya koyabiliyor. Çok fazla yer kaplamayan kamera ayrıca bir akıllı telefonu arayarak görüntülü görüşme yapmanızı da sağlıyor. Honor BYBLUE’s Smart Gimbal Camera modeli 28$ civarında bir fiyat etiketine sahip.








  • Huawei ve kamera mi ? Adamlar resmen kendilerine yarar ne varsa araklama odakli urunlere odaklaniyorlar. Once internet ve GSM iletisim "altpailarina " odaklandilar . Turkiye'de bile son kullaniciya degil altyapilara odaklanarak niyetleri istihbarat toplamak teknolojik askeri, siyasi vs ... Ucuza uyguna kampanyali olmalari ile maddi yonden Turkiye gibi ulkeleri kandirabilmistir kurumsal seviyede .


    Haberdeki bireyse kullanici kameralarina kadar altyapisina ve olasi zararlarini da bu kamerayi tasarlayan zihniyete aman dikkar edin derim...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.