Şimdi Ara

EMUI 10 kullanıcı sayısı 1 milyonu aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Haftalar süren yoğun dağıtım sürecinin ardından EMUI 10 kullanıcı sayısı 1 milyon barajını geçti. Bu bilgi doğrudan, tüketicilere en iyi akıllı telefon deneyimini sunmak için daha fazla çalışacaklarına söz veren Huawei Tüketici İş Yazılımları Başkanı Wang Chenglu'dan geliyor.



    Ayrıca Bkz.Vivo Z5i tanıtıldı: 8GB RAM, Snapdragon 675 işlemci ve 5.000 mAh pil



    Şu anda Huawei ve Honor marka akıllı telefonların büyük bir kısmı EMUI 10 beta test sürecinde yer alıyor. Bir bölümü de resmi olarak yayınlanan kararlı güncellemeyi almaya başladı.





    EMUI 10 kullanıcı tabanı genişleyecek



    Çinli şirket sadece bu ay EMUI 10'un kararlı sürümünü Huawei P30, P30 Pro, Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X (4G), Mate 20 RS Porsche Design, Nova 5T, Honor 20, Honor 20 Pro, Honor V20 ve Honor Magic 2 olmak üzere toplam 11 cihaza dağıttı.



    Önümüzdeki haftalarda ise kararlı sürüm Huawei P Smart 2019, P Smart+ 2019 ve P30 Lite gibi daha fazla sayıda cihaza ulaşacak. EMUI 10 beraberinde yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü, karanlık mod, yüksek performans, çoklu ekran iş birliği ve HiCar gibi yeni özellikler getiriyor.








  • " EMUI 10 beraberinde yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü, karanlık mod, yüksek performans, çoklu ekran iş birliği ve HiCar gibi yeni özellikler getiriyor. "

    Bıraksınlar boş, beleş işleri. En azından 10. sürümde, gelen mesajları zamanında bildiriyor mu, uygulamaya girmeden de bildirim alabiliyor muyuz, arka planda uygulama çalıştırmayı becerebiliyor mu, ondan haber versinler.

  • Dingiller ya p20 Pro ya hep geç gönderiyorlar sözde birde amiral gemisi diye satıyorlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.