Şimdi Ara

Twitter kullanılmayan hesapları kapatmaya başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yayınlanan yeni bir rapora göre Twitter, kullanılmayan hesapların sahiplerine e-posta göndermeye başladı. Şirket 6 aydan uzun bir süredir herhangi bir etkileşimde bulunmamış hesapları kapatacak.



    Ayrıca Bkz.Samsung, Android Nougat ve Oreo çalıştıran cihazlarda Bixby Voice desteğini sonlandırıyor



    Son tarih 11 Aralık



    Bir Twitter sözcüsünün konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama ise şu şekilde: "Kamuya açık konuşmaya hizmet etme taahhüdümüzün bir parçası olarak, insanların Twitter'da güvenebilecekleri daha doğru ve güvenilir bilgiler sunmak için etkin olmayan hesapları temizlemek için çalışıyoruz. Bu çabanın bir kısmı, aktif olmayan hesaplar politikamızda belirtildiği gibi, insanları bir hesap açarken aktif olarak giriş yapmalarına ve Twitter'ı kullanmalarına teşvik etmek. Altı aydan uzun bir süredir Twitter’a giriş yapmamış birçok hesaba, uzun süre işlem yapılmadığı için hesaplarının kalıcı olarak kaldırılabileceğini bildirmek için proaktif bir şekilde ulaşmaya başladık."





    Bu açıklamaya paralel olarak eğer uzun bir süredir kullanmadığınız bir Twitter hesabınız varsa, kapanmaması için ara ara giriş yapmanız gerektiğini de belirtelim. Şirketin etkin olmayan hesap kullanıcılarına gönderdiği e-postanın içeriğinde ise şu açıklamalar yer alıyor:



    "Merhaba, Twitter'ı kullanmaya devam etmek için geçerli Şartlar, Gizlilik Politikası ve Çerez Kullanımı'nı kabul etmeniz gerekir. Bu, yalnızca bizimle paylaştığınız bilgiler hakkında en iyi kararları almanıza izin vermekle kalmaz, Twitter hesabınızı kullanmaya devam etmenizi sağlar. Ancak, ilk olarak 11 Aralık 2019'dan önce giriş yapmanız ve ekrandaki talimatları izlemeniz gerekir, aksi takdirde hesabınız Twitter'dan kaldırılacak."








  • Önce benimkini kapatır herhalde yıllar yıllar evvel bir heves hesap açmıştım şimdi kullanıcı adı ve şifreyi bile hatırlamıyorum

  • Haziran 2009’da hesap açmışım öyle takılıyor. Belki ilerde değerlenir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüp gidince arkamda kalsın diyordum, benden 6 ay sonra da hesap ölecek yani..

  • 6 ay ne la 3-4 yıl de bari

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.