Şimdi Ara

Steam Sonbahar İndirimleri ve Steam Ödülleri Aday Oylaması Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Valve, Steam Sonbahar indirimlerinin bugün itibarıyla başladığını duyurdu.

    Her gün ana sayfada öne çıkarılacak yeni oyunları ve size özel tavsiyeleri görmek için Steam ana sayfasını store.steampowered.com adresinden edebilirsiniz.
     
    Devil May Cry 5 %67, Resident Evil %67, Darksiders III %66, Mortal Kombat 11 %50, Gears 5 %50, Frostpunk %55, F1 2019 %50, Monster Hunter: World %50, The Witcher 3: Wild Hunt %70, eFootball PES 2020 %50, NBA 2K20 %50, Hunt: Showdown %40 oranında indirimde. 

    İndirimler 3 Aralık Türkiye saati ile 21:00'a kadar devam edecek.
     
    İndirimler yanı sıra Steam Ödülleri adayları için oylama başladı. Katılımınızdan ötürü profil TP'si ve rozetleri kazanacaksınız ve göstereceğiniz adaylar sayesinde her kategorinin finalistlerini belirlemeye yardımcı olacaksınız. Aralık ayındaki Steam Kış indirimleri sırasında da finalistler için oy kullanarak kazananları belirleyeceksiniz.
     
    Yılın Oyunu Ödülü, Yılın VR Oyunu Ödülü, Aşk İle Devam Ettirilen Ödülü, Arkadaşlarla Daha Zevkli Ödülü, En Yenilikçi Oynanış Ödülü, Zengin Hikâyeye Sahip Üstün Oyun Ödülü, Kötü Olduğunuz En İyi Oyunlar Ödülü ve Üstün Görsel Stil Ödülü kategorilerinde ödüller dağıtılacak.

    Steam Ödülleri hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.