Şimdi Ara

Intel SSD 665p satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Intel’in hücre başına 4-bit veri sıkıştırılabilen QLC NAND teknolojisi üzerine inşa ettiği ilk SSD ürünü olma özelliğine sahip SSD 665p modeli satışa çıkıyor. Yeni SSD modeli yüksek aktarım hızlarına sahip.



    Intel SSD 665p özellikleri ve fiyatı



    Intel SSD 665p modeli Neptune Harbor Refresh serisinin içerisinde yer alıyor ve son kullanıcıya yönelik M.2 NVMe sürücüsü barındırıyor. PCI-Express 3.0 x4 ara yüzünü kullanan sürücü 1TB ve 2TB kapasitelere sahip.



    Ayrıca Bkz.Yeni Huawei MateBook D dizüstü modelleri duyuruldu



    96 katmanlı 3D QLC NAND modüller kullanan yeni sürücü LPDDR3 DRAM bellekli Silicon Motion SMI2263 kontrolcüsü sayesinde 2000MB/s yazma hızlarına kadar çıkıyor. Rastgele erişim performansı ise 250 000 IOPS seviyesine kadar çıkabiliyor.



    Intel düşük kapasite seçeneklerine yer vermeyeceğiniz açıkladı. 1TB kapasiteli SSD 665p için 159$ fiyat etiketi belirlenirken 2TB kapasite için 307$ civarı bir fiyat bekleniyor.








  • Hep İntel kullandım bütçesi olanlara da İntel tavsiye ettim biraz yavaşlar bazı rakiplerine göre ama taş gibiler şuan bende 520 serisi var 6-7 yıldır en ufak bir sorun çıkarmadı saglık durumu bile kendi yazılımıyla baktığımda çok iyi durumda olarak görünüyor. Ama bu yeni çıkanlar qlc nand bellekmiş nasıldır bilmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.