Şimdi Ara

Udemy’de Efsane Cuma indirimleri başladı: 83+ saatlik programcılık kursu yalnızca 24,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Udemy’de Efsane Cuma indirimleri başladı: 83+  saatlik programcılık kursu yalnızca 24,99 TL



    Udemy’de Efsane Cuma indirimleri başladı. Yeni bir kariyere başlamanıza, hayatınız boyunca kurduğunuz hayali gerçekleştirmenize veya günlük yaşamınızı güzelleştirmenize yardımcı olacak bir yetkinlik edinin.



    Udemy online kursları şimdi yalnızca 24,99 TL!



    Yukarıdaki bağlantıdan ilgi alanınıza göre dilediğiniz kursa 24,99 TL’ye kaydolabilirsiniz. Bir kere kaydolduğunuz kursa ömür boyu erişebilirsiniz. İndirimler 29 Kasım'da sona eriyor.



    83+ Saatlik Programcılık Kamp Kursuna (Online) Hemen Kaydol - 24.99 TL



    Yeni yetkinlikler edinmenin tam zamanı!



    Terfi etmek ve hatta programcılık alanında yepyeni bir kariyere başlamak için ihtiyacınız olan yetkinlikleri tün bilgi ve yetkinlikler bu kursta. Sıfırdan HTML, Bootstrap, JavaScript, C#, Python, JAVA, Node JS, Flutter, Angular, React ve çok daha fazlasını öğrenin.



    Programlamaya sıfırdan başlamak istiyor fakat nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, Bir programlama teknolojisini öğrenirken, aniden diğerine geçtiğinizi görüyorsanız, Sektörde aranan programcı olmak için temellerinizi sapasağlam yapmak istiyorsanız, şimdi hemen bu kursa sadece 24.99 TL’ye kaydolun!




    Kaynak:







  • Bu kurs 22 Ekim'de ücretsiz dağıtıldı, ALMAYIN. Lüzumsuz şekilde haberlere bile reklam koymayın, reklamın yeri var yeri.

  • Okullara gerek kalmadı ise kapatılsın. Bu ne yaw seyyar kurs mu olur? Diploma ne işe yarıyor? Kimin eli kimin cebinde hadi bakalım :) Herkes herkese kurs veriyor biri eğiten diğeri eğitilen.... Devlet vergiyi almayı biliyor adalet eğitim ve sağlık vermekte zorlanıyor. Hep kopya sistemler papağanik muayene kelimesi bile arapça bilgisayar tamirine gidincede arıza tespit yerine bilgisayar muayenesi diyelim bari muayene ücreti diyelim :) Komple çöplük sistem !!!! Bu sistemi yıkmalı yerine gerçek ve hakikatlere dayanan sistem kurmalıyız. Yalandan DEVLET OLMAZ sen YALAN olursun sonra !

  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Diploma artık geçersiz,birkaç iş görüşmesinde bulundum.Diplomamı,üniversitemi soran olmadı.Tecrübeniz nedir diye soruluyor.
    Bu aralar ingilizce video derslerine bakıyorum yıllarımızı boşa harcamışız.
  • reklam yazarı yusuf. udemy de o kursları normal fiyatta alan var mı acaba? yılında 365 günü 20-40 tl arası. boş boş postlar yapmayın ya.

  • Bazı kurslar normalde 99 + fiyatil ile oluyorlar genelde.Şu aralar aynı kursa baktım yine düşmemiş.Ama dün sabah 25.99 olarak görmüştüm sepete attım alacak iken hata verdi.
    Bu fazla fiyat olan kurslar eğitmen izin vermediği için mi ? Belli fiyat kotası koyduğu için mi ?
    https://www.udemy.com/course/dijital-pazarlama/

    Bahsettiğim kurs bu.Farklı oturumlarda denedim yine 24-26 gibi fiyatı göremedim.99 oluyor 102 oluyor 402 oluyor..
  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    4yıl üniden mezunum.. çok iş yeri değiştirdim.. daha hiç hangi üni.yi hangi bölümü okuduğumu soran olmadı.. sadece ne mezunusun diye soruyorlar..
  • Rkx kullanıcısına yanıt
    Demek ki saçma yerlere başvurmuşsun. Şu diploma geçersiz lafını nedense hep iyi okullara giremeyenler sarf ediyor. Ben Odtü'de okuyorum. Başvurdugum her iş yeri okuluma ve GPA puanıma tecrübeden daha çok saygı duydu. Bu dediklerim arasında Siemens, Udemy ve adını duymadığınız pek çok büyük şirket de var. Teknoloji sürekli değişiyor. Kaliteli işler yapan firmalar da mühendislerden en yeni teknolojiyi bilerek gelmesini değil bu teknolojiyi kısa sürede öğrenip uygulama becerisine sahip olmasını bekliyor. Yani artık önemli olan tecrübe değil yeni teknolojilere kolay adapte olacak zeki insanlar. Kalitesiz iş yapan, sektörde aynısından yüzlerce bulabileceğiniz, ürün değil de ihale peşinde koşan firmalar ise mühendis değil verilecek işi ucuza yapacak, kısa süreli eleman arıyor. Dedikleriniz ancak bu firmalar için geçerlidir.

  • Kvot K kullanıcısına yanıt
    Başarılar diliyorum.7,5yıldır çalışma hayatındayım.Ben gördüklerimi,yaşadıklarımı anlatıyorum.Size de hak veriyorum.Ülke şuan krizde,birçok büyük firmalar işçi çıkarmakta yada vardiya sayısını azaltmakta.Yurt dışında çalışmayı düşünün derim.
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    uyuşturucu sektörü gibi fark yok... okurken ömrün boyunca kim bilir kaç lira sisteme ödüyorsun ki şimdiki ilkokul orta vs servis ücretinden tut... yıllık özeller için ödenen para askerlik için para özel univ için her yıl para ve adam sisteme çalışmak için kaç yaşında girecek verdiğini sabit bir değer ile yan tarafa yazsa* o değeri çalışarak kaç yılda çıkartabilecek? belkide eğitim için 500bin tl harcadı yaş oldu 30 sonra iş arayacak herkes univ mezunu iş yok asgari ücret asgari ücret ile sisteme koyduğunu kaç yılda alır? 2katı olsun asgarinin kaç yılda alır? ki derken yıllar geçtikçe emekli maaşı bağlama oranıda düşüyor. Adamın derin bir meditasyon halinde ben kimim? neden buradayım? kim için çalışıyorum? .... gibi derin sorular sorup gerçek cevaplar bulması lazım....

    İş veren nedir? kalitesi nedir? psikopatmıdır? psikolojik sorunları varmıdır? işletme okumuş mu? verdiği maaşı düşmeyi sgksını düşmeyi muhasebeyi iyi bilip kullanıp becerebiliyor mu? insan hakkını gözetiyor mu? yoksa bilinç altlarında nefret ile para kazanma hırsları mı var? iş verenlere herhangi bir test uygulanmıyor. İlkokul bileo kumasan iş yeri açabiliyor master yapan adamı çalıştırabiliyorsun.

    2çeşit düşünce var. 1.düşmeden önce düşünmek 2.düştükten sonra düşünmek.

    Eğer 2ncisinden devlet adalet eğitim x+n... ders alıp yeni nesil için bir şey yapmıyorsa çoktan ülke batmıştır. Şimşek çakar, ses sonra gelir.

    Eğer kötü full analiz edilirse bu sayede en iyiye gitme yolu açılabilir. Ying yang gibi... Ama bunlar için devlette tepedekilerde bu felsefe olacak ki ancak öyle olur... İnsandan bol ne var 3cocuk doğurun deyince zaten felsefe ve çıkış kapıları belli... Demek ki hasta/bencil düşünüşler bizi yönetiyor bizlerde onun yemi oluyoruz. Eğitim mi? Gülüyorum. Sabancı ilkokul mezunuydu üniversite açmıştı. Üniversite diploması veriyordu. :)))) !!! alış-veriş // kim ne veriyor? kim ne alıyor? bilgide eskiyebilir hemde teknolojik bilgi. Adam parayı kaptı sabancı okul adı altında sen ise bilgiyi ama çıkınca eskidi bile :)))) kim akıllı? kim zeki? kim av? kim avcı? Büyük yerlerde çalışanlar var bazı... onlarda düşünmemiş daha... sadece şeytanın yardımcısı olarak sistemde duruyorlar. 5yıl sembolizmden tut hermetizm dinler diller evren kıtalar kültürler muzik tarihi... gibi bilgiler de almak lazım toplumun çoğunluğu görmekten uzak %99.999 onları zaten tvden gazeteden kontrol ediyorlar. Otomatik pilot. Univ mezunu bile olabilir :)

    Favori değerin para ile satılması. Bezen kendi bulup öğrendiğim şeylerin kalkıp öğretmen denen bir ajan tarafından toplu paket gibi insanlara para karşılığı satılmasına karşıyım. Biz emek harcayıp öğrenip geliştirirken biri bunu diğerlerine okul diploma bile olmadan* yayma dedikodu ile zengin oluyor gibi geliyor. Kendini eğitmiş veya eğitilmiş kişi ise aniden önünde klonlu milyonlarca insan görünce çalışmaktan bile tiksiniyor üstelik iş bile yok yada kalmıyor. Eğitim mi;? Eğitimden nefret ediyorum artık. Doğurmayın ! Doğurtmayın! (ha o zamanda insan ithal ediyorlar**cehennem zebanileri) Sanki ihtiyaç var dünyanın kutuplarından sinyal geliyorda cocuk yapıyorlar !!! evrenin sana ihtiyacı var deniliyor sanki annelere*babalara!!!!! Bu kadar düşmüşler yani. Halbuki eğitim ölçü olmalı. Yani insanda cpu dizayn eder gibi belli bir mimariyi oluştur o zaten işlemi yapar. Yapar yapmasına da değerler sistemi ortak adalet dağılım kar bölüşümü insan gibi yaşamak konularına gelince çöküyoruz. Dinler bile çöp. Cehennemde kuran okusan ne olur yani cennete kimse transfer etmez hemde komik olur. İyi saçmaladım ama saçmalığın içindeyiz o noktada buna saçma dersek oda saçma olur. Evet dünya hapishanesine hoş geldiniz.


    Bazı durumları kaos+zen modu yazdım benim hakkımda düşündüğün ben değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 30 Kasım 2019; 16:48:26 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.