Şimdi Ara

Huawei Watch GT2'den büyük başarı: 45 günde 1 milyondan fazla sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei bugün düzenlediği etkinlikte birçok yeni ürün duyurusu yaptı. Çinli şirket bununla kalmayıp basın toplantısında Watch GT2 adlı akıllı saatinin gösterdiği başarıdan da bahsetti.



    Ayrıca Bkz.Huawei ilk akıllı hoparlörünü tanıttı: Sound X



    Cihaz bir önceki versiyonundan çok daha popüler bir hale gelmiş durumda. Huawei, 45 günde 1 milyondan fazla Watch GT2 satmayı başardığını açıkladı. Yani cihaz Watch GT'den üç ay önce bir milyon barajını geride bıraktı.





    Türkiye'de de satışa sunuldu



    Huawei Watch GT2, geçtiğimiz Eylül ayında Almanya'da tanıtılmıştı. Akıllı saatin 42 ve 46 mm boyutlarında iki versiyonu var. Huawei Watch GT 2'nin 46 mm versiyonu Türkiye'de 1.499 TL fiyat etiketi ile satılıyor.




  • Pil dayanma süresinin eskiye göre biraz daha artması, satışı etkileyen faktör olmuştur.

  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    arama yanıtlama. daha iyi işlemci. müzik kontrol. bunlar satışına artı kattı. eksiler ise hala çindeki arayüzler ve uygulama kontrolü eksik. eskiye desteğini kestiler ve huawei watch gt kullanıcılarını üzdüler..!

  • Huawei'den sağlam para almışsınız Kİ övgü haberleri peş peşe.
    Biz okuyucuları kandırmayın !!!

  • Bundan sonra youtube da saat incelenmesi konulu videoları izleyip Bir sey almama kararı aldım, yazılan yorumları dikkate alırsanız bu saati almaktan vazgeçersiniz. Bomboş bir saat inanın bu youtube programı yapanlar kesinlikle takmıyorlardır bileğine. Uygulama yok wi-fi yok whatsapp yok yani yok yok :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.