Şimdi Ara

Bill Gates'ten Huawei'ye destek: Tarafsız testler yapılmadan bilemeyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bill Gates'ten Huawei'ye destek: Tarafsız testler yapılmadan bilemeyiz



    Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Huawei hakkında son derece olumlu açıklamalar yaptı. Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinin başında gelen Amerikalı milyarder, Huawei ürün ve hizmetlerinin tarafsız testlerden geçmesi gerektiğini, ancak bundan sonra herhangi bir sonuca varmanın ya da yaptırımlar hakkında karar vermenin mümkün olabileceğini söyledi.



    Ayrıca Bkz.OnePlus yeni bir veri sızıntısıyla daha gündemde



    Gates konuyla ilgili açıklamasında "Huawei cihazlarının casusluk için kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeliyiz. Çin'den Amerika Birleşik Devletleri'ne giren tüm mal ve hizmetlerin kötü veya casusluk yapmak için kullanılacağını düşünmek temel olarak yanlış" dedi.



    Bill Gates'ten Huawei'ye destek: Tarafsız testler yapılmadan bilemeyiz



    Çin ile ABD ilişkileri her zaman olumlu



    Gates ayrıca kısa süre önce Pekin'de Çin medyasına yaptığı röportajda Huawei'den şu şekilde bahsetti:



    "Hiç şüphe yok ki, Çin'in birçok alanda lider bir şirketi olacak. Bu bütün dünya için iyi. Huawei, diğer şirketlerle rekabet ederek düşük maliyetli 5G ürünleri üretiyor. Bu durum diğerlerini fiyatları düşürmeye veya ürünlerini iyileştirmeye zorluyor. Bu çok iyi. Huawei her zaman çok yenilikçi bir şirket olmuştur."



    Bill Gates, Çin ile ABD arasındaki iş birliğinin her zaman için olumlu olduğunu ekledi. Bu iş birliğine karşı çıkanlardan ise son derece rahatsız.




    Kaynak:https://www.gizchina.com/2019/11/23/bill-gates-huawei-has-always-been-very-innovative







  • İlk baştan Huawei meselesinde buralara gelineceği belliydi. Amaç sadece had bildirip akıllı ol demekti. Huawei ballı bir müşteri ve şirketler bunu göz ardı edemezler.

  • Bence destek değil olması gereken bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yakın zamanda bu Huawei olaylarının çözüleceğine inanıyorum, zaten nereye kadar gidecek böyle.

  • Huawei genel anlamda sıfırdan kendi ürünlerini üreten bir firma değil, üretilmişlerden müşteriyi iyi yorumlayıp tam müşteriye uygun ürünler ortaya koyan bir firma, yani genel itibariyle dışa bağımlı ama müşteri odaklı olduğu için de talep ucuzsa ucuz, kaliteyse kaliteli ürünler üretmeye yöneliyor; bu sebeple herkese hitap edip yüksek kar oranı elde edebiliyor. Bu da doğal olarak birçok firmayı eritip yok ediyor, baz istasyonlarında çok önemli noktalara bu strateji sayesinde eriştiler, içlerinde yer alan donanımların çoğunu çok başka firmalar üretiyor zaten. Bu sebeple Amerikan firmaları için de büyük bir müşteri, Huawei'e Windows satmamak demek Huawei'nin tüm dünyaya yayılmış 100'lerce ofisinde bulunan toplam 1000'lerce bilgisayarında Microsoft ürünleri olamayacak demektir.

  • Bizim ülkede bunu test eden bir kurum var mı ? Cumhurbaşkanının pc'ye bakarken fotoğrafı sızmıştı.

    Artık yeni casusluk yöntemi bunlar yok adam yollayayım sızsın içeriye hikaye oldu bence bir bakanlık bile kurulabilir.

  • "Tarafısız".........

    Yorumumu 2.defa kaldırıyorsunuz. Bu 3.

  • bill gates'in çinde birden fazla yatırımı var. Sosyal projeleri dahil çoğu projesinden yatırımcısı kaçınca bu şekilde açıklama yapması normal

  • Kirin 990 5G den korktular. Apple 5g yapana kadar engellemeye çalışıyorlar

  • Bill Gates akıllı adam.

  • Bill Gates'in en alem özelliği mobil akımı kaçırarak 400 milyar dolarlık pazara açılım fırsatını kaçırdığını ağzıyla itiraf etmesidir. Gerçi Intel'in de başına gelecekti ama amd geode işlemcileriyle herşeyi ele vermiş oldu. Bir iki sene beklense tahminim nasıl microsoft yoksa, intel gibi bir mobil tecrübe canavarı da olmayacaktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.