Şimdi Ara

Samsung Galaxy S11 kullanıcıları 60 ve 120 Hz arasında seçim yapabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kısa bir süre önce, Samsung Galaxy Note 9 kullanıcıları One UI 2'nin beta sürümünde 60 Hz ve 120 Hz tazeleme oranları arasında geçiş yapılmasına olanak sağlayan gizli bir ayar bulmuştu.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi en ucuz akıllı bilekliğini tanıttı: Mi Smart Band 3i



    Mobil sektördeki güvenilir bilgi kaynaklarından biri haline gelen Ice Universe adlı Twitter kullanıcısı yazılımın Çince versiyonundan yeni bir ekran görüntüsü yayınladı.



    Aynı zamanda bu ayarın Samsung Galaxy S11 serisi için önceden eklendiğini ve kullanıcılara ekran tazeleme oranıyla ilgili üç seçenek sunulacağını belirtti.





    Menüde üç ayar olacak



    Buna göre kullanıcılar akıllı telefonlarını 60 Hz ve 120 Hz modlarında kullanabilecekleri gibi çeşitli senaryolara göre 60 Hz ve 120 Hz arasında geçiş yapacak otomatik modu etkinleştirebilecekler.



    Samsung Galaxy S11 serisi akıllı telefonların önümüzdeki Şubat ayında tanıtılması bekleniyor. Lansman için öne çıkan tarih ise 18 Şubat 2020.








  • 120hz nin öyle pek, çoğunkluk için önem arz edeceğini zannetmiyorum. Kendi adıma benim için bir telefondaki en önemli şey arka kamerasının çekim kalitesi. Bunun için S8 almıştım ilk çıktığında, gayette memnunum. Profesyonel foto makinası almaya gerek bırakmıyor. Yine alacak olsam en iyi arka kameralı telefonu tercih ederim.

  • Artık 120hz ve üstü standart olmalı. Çoğu kullanıcı 120hz'in kalitesinin farkında bile değil ama adamlarda pil konusunda taviz vermemek için seçenek sunuyorlar mecburen.

  • Iphone 11 Pro Max'a 2 kat fark atmış. Ekran demek Samsung demek

  • hocam sizin avatarı gordum ekranı temizlemeye calısıyorum
  • Issızbiradam kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi bari boşu boşuna pil ömründen yemesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 21 Kasım 2019; 19:16:54 >
  • Hz ekibi nerde? Sammsu g yine altını çizdi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    120hz nin öyle pek, çoğunkluk için önem arz edeceğini zannetmiyorum. Kendi adıma benim için bir telefondaki en önemli şey arka kamerasının çekim kalitesi. Bunun için S8 almıştım ilk çıktığında, gayette memnunum. Profesyonel foto makinası almaya gerek bırakmıyor. Yine alacak olsam en iyi arka kameralı telefonu tercih ederim.
    S11 serisi de seneye 108mp kamerası iddia edilen sensörleri ile en iyi kameralı telefon olmaya tek aday. 120hz de mobil oyun oynamayı seven için iyi bir kriter.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.