Şimdi Ara

Xiaomi en ucuz akıllı bilekliğini tanıttı: Mi Smart Band 3i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xiaomi Hindistan bundan birkaç gün önce yeni bir Mi Smart Band çıkaracağını açıklamıştı. Şirket verdiği sözü tutarak Mi Smart Band 3i olarak adlandırılan akıllı bilekliğini resmen tanıttı.



    Ayrıca Bkz.Qualcomm'un yeni 5G modemi Huawei Balong 5000'in yarısı kadar



    Mi Smart Band 3i görünüm olarak Xiaomi Mi Band 3'e benzese de işlevsellik açısından Mi Band HRX Edition modelini andırıyor. Ancak Mi Band 3 ile neredeyse aynı tasarımı paylaşmasına rağmen kalp atış hızı sensörü yok.



    Akıllı bileklik kapasitif dokunmatik tuşlara sahip 128 x 80 piksel çözünürlükte 0.78 inç AMOLED ekran ile geliyor. Ayrıca gelen aramalar, mesajlar, zamanlanmış görevler ve yaklaşan etkinlikler ile ilgili bildirimleri gösterebiliyor.





    Mi Smart Band 3i Fiyatı ve Çıkış Tarihi



    Cihaz ayrıca kalori ve adım sayar, fiziksel aktivite izleyici, uyku kalitesini ve süresini takip etme yeteneği ile donatılmış durumda. Ayrıca bir yerde çok uzun süre oturduğunuzda sizi uyarabiliyor.



    50 metreye kadar su geçirmezlik özelliği olan akıllı bilekliğin batarya kapasitesi 110 mAh. Tam olarak şarj etmek 2.5 saat sürüyor ve normal kullanım durumunda pil ömrü 20 güne ulaşabiliyor.





    Mi Smart Band 3i, Bluetooth 4.2 LE üzerinden bağlantı kuruyor. Cihaz Android 4.4, iOS 9.0 ve bu işletim sistemlerinin daha yeni sürümlerini çalıştıran akıllı telefonlarla uyumlu.



    4.68 x 1.81 x 1.1 cm ebatlarında olan akıllı bileklik yalnızca siyah renk seçeneği ile sunuyor. Fiyat etiketi ise 18 dolar. Bugün ön siparişe açılan Mi Smart Band 3i, 1 Aralık'ta satışa sunulacak.








  • Biri bana 3 ve 4 varken bunun amacını açıklayabilir mi?
    Şu fikri şirkete sunsam benimle dalga geçerler. Bunlar böyle bir ürün çıkarıyor.
    Cidden finansal anlamda 3 ve 4 varken 3 e çok benzeyen bir şey neden çıkar. Zaten hepsi ucuz ne kadar etkili bir fark olabilir arada?

  • Bunu çıkarana kadar 3'ün fiyatını indirseydin daha akıllıca olurdu.

  • 5'i beklerken bu anlamsız geldi. Zaten f/p ürünler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aliexpresste mi4 24 dolardan satiliyo 11.11 de kuponlarla 19 dolardan aldı millet hadi onu geçtim mi3 var o da 18 dolar zaten aynı fiyat aynı modeli başka bir isim ve daha düşük özellikle tekrar piyasaya sunmak ... Inovasyon budur işte.

  • Global pazar düşünülerek tasarlandığını sanmıyorum, hedef direkt hindistan gözüküyor zaten. Gereksiz bir model bu sebeple ama Hindistan için çok ucuz heralde ...

  • 18 dolar bir avrupalının öğle yemeğinde burger kingde yediği menü fiyatı komik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.