Şimdi Ara

Netflix, yeni 'Vikings' dizisini duyurdu: Valhalla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Orijinal içerik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Netflix, popüler TV yapımlarından Vikings'in devam dizisi için hazırlıklara resmen başladı. Valhalla ismi verilen yeni dizi orijinal serinin yaklaşık 100 yıl sonrasında geçecek.



    Valhalla dizisinin yapımcılığını Vikings'in yaratıcısı olan Michael Hirst ve MGM Stüdyoları üstleniyor. Dizinin senaryosu ise Jeb Stuart tarafından kalema alınacak. Vikings: Valhalla'da; Leif Erickson, Freydis, Harald Harada ve Normandiyalı kral Fatih William (William the Conqueror) gibi dönemin ünlü Vikinglerinin yer alması bekleniyor. 



    Netflix şimdilik toplam 24 bölüm için MGM Stüdyoları'yla anlaşmaya varmış. Dizinin çekimleri orijinal seri gibi yine İrlanda'da hemen hemen aynı prodüksiyon ekibiyle yapılacak. Çekimlerin başlama tarihi veya yayın tarihi gibi konularda ise şu an için elbette herhangi bir bilgimiz yok. 



    Vikings dizisi bildiğiniz gibi önümüzdeki ay yayınlanacak olan final sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Serinin sevilen dünyası şimdi yeni spin-off dizisi Valhalla ile seyircilerle buluşmaya devam edecek. Bakalım Vikings: Valhalla orijinal dizinin başarısını sürdürebilecek mi.








  • bu dizi history channel daydı, netflix ne ara aldıda devam ettirdi ?

  • Disney+, Amazon Prime gibi servisler iyice sıkıştırmaya başlayınca Netflix tutuştu. Ne yapabilirlerse yapıyorlar.

  • Valhalla bıktık bu Vikinglerden.

  • Ragnar lothbrok varsa izlerim her türlü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vallaha diye ben okudum galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnar öldü; orada bitti...

  • Vikinglerin ilk 3 sezonu çok iyiydi.

  • Vikinglerin bu kadar tutmasının en büyük sebebi kesinlikle ragnar karakteriydi tabi diğer oyunculuklar'da baya iyiydi ilk üç sezon, Aynı şekilde sağlam bir oyuncu ve karakter olursa çok güzel olur.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Aynen 4. Sezonu izleyemedim ben Ragnar o vahşi canavarlara ruh katıyor izlenebilir yapıyordu. Açıkçası ondan sonra korkunç kan ve aşırı rahatsız edici vahşeti izleyemez oldum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Kan ve vahşeti geçtim ben senaryo'da kısır döngüye girdi zaten insanı o atmosfere sokan bölüm sayısı çok azdı 3. sezondan sonra, Abartılı karakter ve olaylar yaramadı.
  • Vikings bence iyi başladı, olaylar hızlı hızlı işlendi, güzel aksiyon ve savaş sahneleri vardı ama bir yerden sonra çok fena düştü neresi olduğunu izleyenler biliyor.

  • Vikings dizisi görece gerçekçi başlamıştı. Gerçek vikingler gibi dizide kilise basıp, kadın çocuk demeden öldürüyorlar ve yağmalıyorlardı. Kendi aralarındaki mücadele de devam ediyordu. Ama ortak bir amaç doğrusunda da birleşiyorlardı. Karakterlerin hem iyi hem kötü yönleri vardı. Karakterler derindi. Dizi tipik o basit karakterlere sahip Holywood dizilerinden farklıydı. Sonra dizi git gide holywoodlaştı. Karakterler saçma sapan davranmaya, tripler atmaya başladılar. Zaten tarihi gerçeklerden de uzaklaştılar. Rollo'nun Normandiya'yı bırakıp Danimarka'daki taht mücadelesine müdahale ettiği falan yok gerçekte. Danimarka'da taht mücadelesi bile yok. Mantıken kendine başka daha güzel ülkede yurt edinmiş vikingin danimarka'da işi ne? Ragnar'ın iktidarını bırakıp berduş olup gitmesi falan hepsi senaristlerin uydurmasıydı. Bu tipik holywood saçmalıklar sırıttı dizide. O gururlu, mücadeleci, organize ama kendi içlerinde karmaşık vikingler değişip tipik disney veya marvel karakterlerine döndüler. Artık kim izler ki onları?





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.