Şimdi Ara

ABD, Huawei’ye 90 günlük ek süre verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • ABD, 15 Mayıs 2019'dan beri ticaret yasağı uyguladığı Huawei'ye 90 günlük bir ek süre daha verdi. Trump yönetiminin verdiği geçici lisans sayesinde ABD'li şirketler Çinli teknoloji deviyle bir süre daha işbirliği yapmaya devam edebilecekler. Üçüncü uzatma süresi 16 Şubat 2020 tarihinde sona erecek.



    Ayrıca Bkz.Siber saldırı tehdidine karşı Siber İstihbarat Birimi kuruluyor



    Yapılan ertelemeler Çinli şirkete ek mühlet tanırken diğer taraftan ABD ile Huawei arasındaki ilişkilerdeki belirsizlik durumunun uzamasına neden oluyor. Şirketin hala cihazlarında Amerikan yazılımı kullanması yasak. Şu an için sadece Huawei ve Honor telefonların belirtilen tarihe kadar güvenlik güncellemeleri ve yamaları almasına izin verilecek.





    Huawei: Bize haksız davranılmaya devam ediliyor



    Ancak sadece ABD'nin uyguladığı ticaret yasağında önce Google tarafından onaylanan Android telefonların bu güncellemeleri alabileceğini belirtelim. Yani Huawei Mate X ve Mate 30 serisi gibi yeni akıllı telefonlar için değişen bir şey olmayacak.



    Huawei yetkilileri ise 90 günlük ertelemenin şirketin işlerine önemli bir etkisinin olmayacağını ve bu durumun “Huawei'e haksız davranılmaya devam edildiği” gerçeğini değiştirmediğini söylüyor.








  • Huawei sukretsin Amerikan sirketleri ticari zarara ugratilmasin diye isin asli ...

    Huawei kesin cozemedi su isi . Halen belirsizlik devam ediyor...

  • Hadi Trump, çine gününü göster!

  • Ticaret savaşları. Biri çine dur demezse yakında dünya pazarını ele geçirecekler. Adamlar o kadar ucuza üretiyorki rekabet edebilmek için tek çaren vergi koymak oluyor.

  • Teşekkürler huawei, ABD nin tekel olduğunu tüm dünyaya gösterdin. bundan sonrası bu tekelli kırmak için canla başla çalışmak ve bedel ödemekten korkmamak gerekiyor.

  • Bitince bir daha verir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.