Şimdi Ara

Bu Nesilde En Çok Oyuncuya Sahip Olan NFS Oyunu: NFS Heat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Popüler yarış oyunu serisi Need for Speed'in yeni oyunu 8 Kasım 2019 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Ortalama bir puana ve karışık yorumlara sahip olan oyun, görünen o ki oyuncu sayısı için istenilene ulaşmış.

Resmi Need for Speed hesabının attığı bir tweete göre; Need for Speed: Heat, bu nesilde yayınlanan Need for Speed oyunları arasında en fazla oyuncuya sahip olan oyun. Ne olursa olsun galiba çoğu oyuncunun kalbindeki Need for Speed oyunu, Need for Speed: Underground 2.

Bu nesil içerisinde çıkan diğer Need for Speed oyunları ise şu şekilde:

Need for Speed: Rivals (2013)
    Need for Speed: No Limits (2015)
    Need for Speed (2015)
    Need for Speed Payback (2017)

• Kim ne derse desin efsane olmus bu sefer.benimde hic umudum yoktu origin accesle deneyene kadar. Denedikten sonra direk parayi basıp aldım. O sesler ve o hız hissi yeter bile. Videolardan kat kat güzel oyun.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk yorumla alakası yok bana göre. 2017'de çıkmış olan paybackten gözle görülür bir farkı yok. 2 senedir anca bunu mu yapabildiniz yani? Yapımcısı Ghost Games in değişmesi lazım. Sanki DLC gibi bişey. Forza serisine hala çooook uzak NFS.
  • Oynadığım son iyi NFS oyunu Run idi. Ghost'tan tek bir oyunu bile beğenemedim.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu oyunu beğenen fh4 oynasa ekranı yalar heralde

• Son yıllarda deneyip bitirebildiğim en iyi oyun nfs run'dı.
  • The run gerçekten farklıydı FREE roam yok dibine kadar yarış ve aksiyon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Arcade Yarış Oyunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Run iyiydi.Çünkü çok farklı bir temaya sahipti.The Run 2 yapsalar bundan daha iyiydi.
  • Forzayı ilk oynadığında elim ayağım titriyordu :D buda olmuş arkadaşlar çok abartmayın isterseniz , beklentiniz nedir tam olarak anlamıyorum. Biraz beklentilerinizi düşürürseniz mutlu olabilirsiniz hayatta , size tavsiye..

• Polis kovalamacalari gercekten heyecanlı olmuş . Bence oynamadan yorum yapiyorsunuz siz.. Hikayede harika diyemem ama güzel. Bu arada The Run 2 nin çıkmasını bende isterdim 3-4 defa bitirdim şahsen.

• Güzelsin de çok parasın be. Rx590 la deneyenler nasıl takılma çökme var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun yarısını bitirdim benden alacağı puan max 70 olur çok fazla eksiği var ama yine de sırf motor sesleri için denemeye değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 1060 'la 45-70 arasi aliyorum dostum, daha cokme görmedim, yukleme ekranı kısa, bekletmiyor oyun. Bence almayi düşünenler origin accesle denesin oyle kararını versin 30 35 lira bir sey

• quote:

Orjinalden alıntı: yas197

Polis kovalamacalari gercekten heyecanlı olmuş . Bence oynamadan yorum yapiyorsunuz siz.. Hikayede harika diyemem ama güzel. Bu arada The Run 2 nin çıkmasını bende isterdim 3-4 defa bitirdim şahsen.

The run 2 asla çıkmaz
    The run zaten devam oyununa bağlı değil ayrıca ea black box u kapattı.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

Şu oyunu beğenen fh4 oynasa ekranı yalar heralde

Kardeş sakin, herkes istediğini sever. Bende senin gibi bir kafa olsaydı aynı şeyi Watchdogs oyuncularına derdim ama demiyorum çünkü isteyen istediğini sever.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.