Şimdi Ara

Street Fighter V: Champion Edition ve DLC Karakteri Gill Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Capcom, Street Fighter V: Champion Edition'ı PlayStation 4 ve PC için duyurdu. Kutulu sürüm 14 Şubat 2020'de $29.99 fiyattan çıkış yapacak ve dijitalde Street Fighter V: Arcade Edition sahipleri bugünden itibaren $24.99 karşılığında oyunlarını Champion Edition'a yükseltebilecek.
     
    Yeni duyurulan ve Aralık'ta çıkacak indirilebilir içerik karakteri Gill ve henüz açıklanmayan ikinci indirilebilir içerik karakteri Champion Edition'a dahil olacak.
     
    Street Fighter V: Champion Edition “Fighting Chance” kostümleri, marka işbirliği kostümleri ve Capcom Pro Tour indirilebilir içeriği hariç genel olarak Street Fighter V ve Street Fighter V: Arcade Edition'daki diğer tüm içeriklere sahip olacak. Toplamda 40 karakter, 34 dövüş sahnesi ve 200'den fazla kostüm içerecek. Ayrıca savaş sistemine yeni oyun iyileştirmeleri ve daha fazla derinlik getirecek V-Skills ve denge güncellemeleri içerecek. 
     
    Street Fighter V: Champion Edition ve Gill duyuru fragmanlarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
     
     
     








  • Kapak tasarımlarında chunliyi ve ryuyu görmekten gına geldi yeter artık capcom adam gibi kapak tasarımı yap.
  • Yalnız harbi bizimkilerin dediği gibi oldu uber super nirvana editionlar duyuruldu :D
  • Gill son adamdı önceki oyunlarda.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar.Ben İlk çıktığında PSN den SF5 almıştım.Dün tekrar kurdum.Baktım CHAMPION EDITION olmuş..Sanırım bir güncelleme ile yüklendi ben ektra bişey satın almadım çünkü.Baya bir karakter var ama hepsi kapalı. Bu karakterleri satın mı almalı ? Yoksa oynayarak açılmalı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadirizm_TR

    Arkadaşlar selamlar.Ben İlk çıktığında PSN den SF5 almıştım.Dün tekrar kurdum.Baktım CHAMPION EDITION olmuş..Sanırım bir güncelleme ile yüklendi ben ektra bişey satın almadım çünkü.Baya bir karakter var ama hepsi kapalı. Bu karakterleri satın mı almalı ? Yoksa oynayarak açılmalı ?
    Evet ne yaptiniz karakterleri acmak icin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende ps4 için satın aldım full sürüm benim sorunum oyunu başlattığımda ekranın ortasındaki Raund yazısı bir türlü gitmiyor, ve oyun oynanamaz hale geliyor. Ayarlardan baktım ama bulamadım yardımcı olur musunuz.

  • aynı sorun bendede var round yazısı gitmiyor yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.