Şimdi Ara

Hackerlar, binlerce Disney Plus hesabını çaldılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Hizmete girdikten sonra henüz bir hafta bile geçmemişken hackerlar Disney Plus abonelerinden binlercesinin hesaplarını ele geçirdiler. Hackerlar ele geçirdikleri hesapları hack forum sitelerinde ücretsiz dağıtıyor veya 3-11 dolar arasında değişen fiyatlarla satıyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung, LG ve Motorola telefonları, Qualcomm güvenlik açığı riski altında



    Disney Plus dijital yayın platformu 12 Kasım'da hizmete girmişti. Disney Plus, ilk etapta yalnızca ABD, Kanada ve Hollanda'da kullanılıyor olmasına rağmen, ilk 24 saatinde 10 milyondan fazla abone sayısına ulaştığını açıklamıştı.



    Birçok kullanıcı, bilgisayar korsanlarının hesaplarına eriştiğini, tüm cihazlardan çıkış yaptığını ve ardından hesabın e-posta adresini ve şifresini değiştirdiğini, hesabı etkin bir şekilde devraldığınından şikayet ediyorlar.







    Bilgisayar korsanlarının Disney + hesaplarından para kazanmak için seferber olma hızı şaşırtıcı. Hizmetin başlamasından sonraki birkaç saat içinde hack forumlarında satışlar başladı.





    Hackerlar bazı hesapları ücretsiz dağıtırken bazı hesapları da belirli ücretler karşılığında satıyor. Aylık abonelikleri yaklaşık 3-4 dolar, yıllık abonelikleri ise 10-11 dolar gibi ücretlerle satışa sunuyorlar.



    Yaşanan tüm gelişmeler Disney Plus'un güvenilirliği konusunda büyük soru işaretleri bırakıyor. Disney Plus, iki aşamalı kimlik doğrulama sistemini getirerek bu soruna çözüm bulmaya çalışacak gibi duruyor. Disney Plus, hesabı çalınan kişiler geri bildirim yaparlarsa aboneklerin durdurulacağını söylüyor.








  • Şu haberlari yazarken ilk 3 paragrafta yazdıklarınız aynı cümlelerden oluşuyor. Çok itici olmuyor mu!?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 17 Kasım 2019; 19:40:7 >
  • Şifreyi ironman123 yaparsan tabi çalarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğiniz üzere zaten yüz milyonlarca e-mail şifre kombinasyonu toplu halde internete yayılmış durumda.

    Aynı şifreyi kullandığınız tüm sitelere bu şekilde erişebilirler.

  • bütün haber sitelerinde ilk paragrafı 3 kere tekrar etme modası var... haberi uzatmak için 40 takla atıyorlar... farkında olmadıkları ise artık bunun baygınlık verdiği.

  • Normal bir durum Ne de olsa yeni bir servis Keşke çok az kişi alsaydı sonradan her şey düzeltilir di sonra herkes alırdı ama neyse djejdje

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.