Şimdi Ara

Katlanabilir Motorola RAZR'ın Avrupa fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Katlanabilir Motorola RAZR'ın Avrupa fiyatı belli oldu



    Motorola şirketinin geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı ve dikey olarak katlanabilir olmasıyla nostaljik bir havası olan Motorola RAZR, Avrupalı kullanıcılar için rafa çıkmaya hazırlanıyor.



    Ayrıca Bkz.16 inç MacBook Pro modelleri aynı anda iki 6K monitör bağlantısını destekliyor



    Fiyatı el yakacak



    LetsGoDigital tarafından yayınlanan yeni bir rapora bakılırsa, Motorola RAZR fiyat etiketiyle el yakacağa benziyor. Zira akıllı telefonun 1.863 dolarlık (1.680 Euro) fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği belirtilmiş. Vergilerin de dahil olduğu bu fiyat İsveç için geçerli ancak diğer Avrupa ülkelerinde de aynı seviyede olması kesin diyebiliriz.



    Katlanabilir Motorola RAZR'ın Avrupa fiyatı belli oldu



    Motorola RAZR, birinci sınıf paslanmaz çelik ve 3D Gorilla Glass teknolojisiyle üretilirken, cihazın şık tasarımı ise şimdiden kullanıcıları heyecanlandırmış durumda. Polimer esnek ekran teknolojisiyle üretlien cihaz, açık konuma getirildiğinde, sıfır aralıklı menteşeler yardımıyla ekranın mükemmel şekilde düz durduğu belirtiliyor. 6.2 inç Flex View ekranı olan Motorola RAZR 21:9 en boy oranına sahip. Ayrıca cihazı açmaya gerek kalmadan üzerindeki 2.7 inçlik ekrandan da bildirim ve diğer bilgilere göz atılabiliyor. 24 Ocak'ta İsveç'te satışa çıkacak cihaz, kısa bir süre içinde de tüm Avrupa'ya yayılacak.




    Kaynak:https://nl.letsgodigital.org/opvouwbare-telefoons/motorola-razr-kopen-prijs/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter







  • 10 tane satilinca akılları başlarına gelir.

  • Bu cihazlar daha prototip aşamasında. Alanın elinde patlar. Bir kaç sene geçsin o zamana kadar hem ucuzlar hemde uzun kullanımda ortaya çıkan kronik sorunlar düzeltilir.
  • Motorola firması çok sağlam cihaz üretiyor nereden biliyorum hergün telefon Tamir ediyorum Motorola Sanki uzaydan gelmiş gibi... fakat lenovo aldıktan sonra nasıl olur bilmem ama samsung yada Huawei gibi çuvallamayacagı kesin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her malın bir alıcısı vardır bu ürün zaten sonırlı bir üretim olarak satılacak kimse milyonlarca alıcısı olsun diye üretilmedi

  • avrupalı almaz bunu orda yaşayan sonradan görme ortadoğulular alır :))

  • fiyatı pahalı ancak farklı olmak isteyen insanlar alabilir ama öyle abartılı adetler satamaz bu fiyata

  • ekranı kim üretiyor acaba? Yıllardır katlanabilir ekran geliştiriyorum ayağına yatan samsung'un fold u resmen ortasında ütü izi gibi izle durduğuna göre samsung olamaz.

  • Katlanabilir Motorola RAZR'ın Avrupa fiyatı belli oldu

    Umarım bir sonraki v9 gibi tasarlanır o alttaki şişliği sevmiyorum parmak izinide yan tarafa bastırmatik olarak yaptınmı tam mis olur,hem ekran kiliti çözülür hem menteşe açılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramazan12345

    Motorola firması çok sağlam cihaz üretiyor nereden biliyorum hergün telefon Tamir ediyorum Motorola Sanki uzaydan gelmiş gibi... fakat lenovo aldıktan sonra nasıl olur bilmem ama samsung yada Huawei gibi çuvallamayacagı kesin
    Söylediklerinde haklısın bu zamana kadar kullandığım tüm motorola modelleri malzeme kalitesi ve mühendislikte çok çok öndeydi, lakin her özelliği ile tatmin eden bir modeli olmadı malesef..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.