Şimdi Ara

Twitch platformunda yaprak dökümü devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un kendi yayın platformu Mixer’i hayata geçirmesinin ardından yayıncılık platformunda büyük bir hareketlilik başladı. Özellikle oyun yayıncı popülaritesi açısından zirvede olan Twitch bu ünvanını kaybetmek üzere.



    Kan kaybı sürüyor



    Twitch’in bu kalabalık kadrosuna göz diken Microsoft birbiri ardına önemli isimleri bünyesine kattı ve katmaya devam ediyor. Ninja, Shroud, KingGoliathon gibi popüler yayıncıların ardından bu kez çok genç bir isim daha Mixer’e transfer oldu.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Ankara açılışı izdiham nedeniyle iptal edildi



    Henüz 14 yaşında olan ve Fortnite yayınları ile 280 binden fazla abone toplayan kadın Twitch yayıncısı Ewok, yaptığı açıklamada bundan sonra Mixer için projeler geliştireceğini duyurdu. Mixer’in ücretsiz abonelik hediyelerinin de etkisiyle Ewok kısa sürede yeni evinde 10 binden fazla takipçi topladı.



    Microsoft’un bu transferler için ne kadar ödediği bilinmiyor ancak on milyonlarca doları gözden çıkardığı ifade ediliyor. Zira transfer sayısı oldukça fazla ve devam da edecek gibi görünüyor. Şimdiden yayın dünyasının Real Madrid’i olarak gösterilen Mixer elbette bu transferlere harcadığı miktarın kat kat fazlasını kazanacaktır zira Ninja ile başlayan bu furya platforma oldukça ciddi bir trafik getirmiş durumda.








  • Mixer izleyici sayısı itibariyle hala kat ve kat geride Twitchden.Arayüz olarak çok cafcaflı biraz daha sade bir tasarıma geçseler daha iyi olur

  • Twitch yeteri kadar tekel oldu. Biraz da rekabet görelim.

  • CohhCarnage, summit1g falan geçmeden çok etki etmez bence.

  • Twitch soft porno sitesine döndüğü, yayınlarda alkol, sigara kullanımını engellemediği ve Türkiye ofisi açıp vergi vermediği için devlet tarafından yasaklanacak biz de mecbur mixer veya Facebook’a transfer olacağız zaten az kaldı. Twitch ticari bir kuruluş ekonomik kaygılarını anlıyorum ancak gram etik değer bilmeyen ve sadece parasına bakan bir firma, diğer ülkelerde de pek bir farkı yok ancak bizim ülkemizde resmen üç maymunu oynuyor.

  • Microsoft ne tehlikeli bir firma ya millet ne yapsa parası ile gücü ile girip sektörü öldürüyor sonrada yapamayıp çıkıyor ortada bir şey kalmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beter olsun twitch ulan jahrein bi şortla gözüktü diye engelledi adamı ama göğüsleri fışkırtarak dans edenlere müsade ediyor iki yüzlüler
    BETER OLSUN...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bellece45

    Twitch yeteri kadar tekel oldu. Biraz da rekabet görelim.
    rekabet bize yaramıyor ki burada.
  • Parayı basıp yayıncı almakla evet twitchi bitirebilir. Twitch sayesinde ünlü olanlar parayı gördü mü atlıyorlar microsoftun kucağına

  • Geçen mixere bakayım dedim site ölü bildiğin. Daha çok yolları var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.