Şimdi Ara

Nvidia mali tablolarda toparlanmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Özellikle kripto para madenciliğinin patlama yapmasıyla stok yetiştiremeyen ve ortalama fiyatları tavana vuran Nvidia, 2018 yılında en başarılı mali sezonunu geçirmişti. Ne var ki fırtına dindikten sonra Nvidia bocalamaya başladı.



    Toparlanma başladı



    Geçen yılın sonları Nvidia için adeta çöküş dönemi olmuştu. Kripto madencilerin işi bırakması, özel tasarlanan madencilik kartlarının elde kalması ve ortakların satılmayan çekirdekleri iade etmesi bir anda yüzde 30 üzerinde kayıp yaşanmasına neden olmuştu.



    Ayrıca Bkz.Giriş seviyesine 3 arka kameralı HTC Desire 19s geliyor



    O dönemden sonrası Nvidia için toparlanma mücadelesi oldu. Önce Geforce RTX serisini piyasaya süren firma sonrasında GeForce GTX 16xx ve en sonunda Super serisini piyasaya sürdü. Bu yıl Nvidia düşüşünü bir miktar toparlamış durumda.



    Yapılan açıklamaya göre yılın üçüncü çeyreğinde elde edilen toplam gelir 3 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yıl bazında düşüş olsa da çeyrek bazda yükseliş var. Bu yıl çeyrek dönemlerde sırasıyla 2.2 milyar dolar, 2.57 milyar dolar ve 3 milyar dolar şeklinde yükseliş yaşandı. Faaliyet karı 927 milyon dolar olurken yine yıl bazında düşüş çeyrek bazda yükseliş yaşandı.



    Yılın son çeyreğinde Nvidia oyuncu tarafında mevsimsel düşüşler bekliyor. Kurumsal ve otomotiv pazarında elde edilecek yükselişler bu düşüşü kapatacak. Firmanın son çeyrek tahmini yine 3 milyar dolar civarında.








  • dur bakam daha amd elinde karları oynamadı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.