Şimdi Ara

Minecraft Dungeons çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyun dünyasının rekor gelirlere imza atmasa da istikrar ve popülarite açısından ön sıralarda olan yapımı Minecraft yeni özelliklerle gelişmeye devam ediyor. Bu kez alternatif bir evren karşımıza çıkacak.



    Minecraft Dungeons neler sunuyor?



    Minecraft Dungeons adıyla hazırlanan yeni zindan macera oyunu alternatif bir evrende geçiyor. Diablo tarzında bir oyun olan Minecraft Dungeons kuş bakışı oynanıyor. Oyuncular zindanlarda karşılarına çıkan düşmanları öldürerek maceradan maceraya koşuyor.



    Ayrıca Bkz.Giriş seviyesine 3 arka kameralı HTC Desire 19s geliyor



    Minecraft Dungeons internet gerektirmeden tek kişilik bir senaryoya sahip. Bunun yanında 4 kişiye kadar oyuncuyla çevrim içi olarak iş birliği yapabiliyorsunuz. Oyunda bölümler rastgele oluşturuluyor. Yani oyuncular her oyuna girişinde farklı bir bölümle karşılaşıyor.



    Minecraft Dungeons için çıkış tarihi Nisan 2020 olarak verildi. Yani yaklaşık 6 aylık bir süre sonra oyun piyasaya çıkacak. Xbox Game Pass içerisinde yer alacak olan oyun Windows, macOS, Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformları için yayınlanacak. Mobil platformlar ile ilgili bir açıklama yapılmadı.



     



     










  • Tutmaz.

  • Üstten görünümlü olmasaydı. Minecraft gibi olsaydı daha heyecanlı olurdu. Ama bu olmamış. Tutmaz.

  • Minecraft oyununun tutmasının sebebi FPS 3D tarzında en berbat sistemde bile çalışmasına ve ailelerin ilköğretim çocuklarına oynamasına izin vermesiydi. Şimdi bu oyun hem cracklanması zor diye para vermek istemeyenlere oynatmaz, hem öyle ailenin izim vereceği tarzda bir şey olmaz, hem de Minecraft'ın modası geçti artık.

  • .
  • sistem gereksimleri nasıl acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.