|
Bildirim
|
Valla ben 13 senedir PlayStation kullanıyordum şimdi xboxsa geçtim gamepas süper yığınla oyunlar 30tl ver oyna Sony bir oyun dünyapara aylık oyunlar cacık valla xbox kötü diyenler bi oynasın ondan sonra konuşsun.tebrikler microsoft.anca rahatladım para yönünden.özel oyunmuş 500 tlbiroyun.bıraksınlar buişleri
|
MS tarafından kapatılmış, başka firmaların çatısı altına zorunlu olarak alınmış, başına türlü türlü işler gelmiş firmalar, buyrun...
Access Software/Salt Lake Games Studio/Indie Games — Links series — Sold to Take-Two Interactive and renamed Indie Built Bungie — Halo series — Became independent Lift London — Removed from Microsoft's games business[74] Twisted Pixel Games — The Gunstringer, LocoCycle, The Maw, 'Splosion Man series — Became independent Closed or consolidated Aces Game Studio — Microsoft Flight Simulator series — Closed BigPark — Kinect Joy Ride, Joy Ride Turbo — Consolidated Carbonated Games — Closed Digital Anvil — Brute Force, Freelancer — Closed Ensemble Studios — Age of Empires series, Age of Mythology series, Halo Wars — Closed FASA Studio — MechWarrior series, Shadowrun, Crimson Skies series — Closed Function Studios — Kinect and HoloLens games — Consolidated Good Science Studio — Kinect Adventures, Kinect Fun Labs, Kinect Star Wars — Consolidated Hired Gun — Halo 2 PC port — Closed[75] Leap Experience Pioneers (LXP) — Kinect and HoloLens games — Consolidated Lionhead Studios — Fable series, Black & White series — Closed Microsoft Studios Victoria — Closed Press Play — Max: The Curse of Brotherhood, Kalimba — Closed State of the Art (SOTA) — Kinect and HoloLens games — Consolidated Team Dakota — Project Spark — Consolidated Xbox Entertainment Studios — Closed Xbox Live Productions — Closed |
Görende xbox ta tüm oyunlar bedava sanir gamepasstaki oyunlarin %80ni eski cöp oyunlar.Bu kadar fanboy olmaya gerek yok :)))) Bu kadar fiyatlardan yakiniyorsan oyun oynamayi birak kardesim demekki sana göre degil tavla felan oyna kahvede daha ucuza gelir belki :)))
|
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 16 Kasım 2019; 20:39:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 16 Kasım 2019; 22:52:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |