Şimdi Ara

Microsoft Bünyesine Daha Fazla Oyun Stüdyosu Katmayı Planlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    XO19 etkinliğinde Eurogamer ile bir röportaj gerçekleştiren Xbox patronu Phil Spencer tarafından belirtilene göre, Microsoft bünyesine daha fazla birinci parti oyun stüdyosu katmayı planlıyor.

Phil Spencer özellikle Asyalı stüdyolarla ilgilendiklerini belirtti.

"Birinci parti ekibimizde Asyalı yaratıcılardan daha fazlasının olmasını çok isterim."

"Yakuza, Kingdom Hearts ve Final Fantasy oyunlarının Xbox One'a geleceğini duyurmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu, zaman alan üçüncü parti ilişkilerinden geçiyor ve biz bu ilişkilere gerçekten odaklandık. Asya'da daha güçlü birinci parti yaratma kabiliyetlerine sahip olabileceğimizi düşünüyorum. Geçmişte yapmıştık ve bence yeniden yapmalıyız."

Xbox Game Studios şu anda 15 stüdyodan oluşuyor. Bunlar Xbox Game Studios Publishing, Turn 10 Studios, 343 Industries, The Coalition, The Initiative, World’s Edge, Rare, Mojang, Ninja Theory, inXile Entertainment, Obsidian Entertainment, Compulsion Games, Undead Labs, Playground Games ve Double Fine. Bu stüdyolardan yedisi 2018'de, biri 2019'da satın alındı.

• Valla ben 13 senedir PlayStation kullanıyordum şimdi xboxsa geçtim gamepas süper yığınla oyunlar 30tl ver oyna Sony bir oyun dünyapara aylık oyunlar cacık valla xbox kötü diyenler bi oynasın ondan sonra konuşsun.tebrikler microsoft.anca rahatladım para yönünden.özel oyunmuş 500 tlbiroyun.bıraksınlar buişleri
    MS tarafından kapatılmış, başka firmaların çatısı altına zorunlu olarak alınmış, başına türlü türlü işler gelmiş firmalar, buyrun...

Access Software/Salt Lake Games Studio/Indie Games — Links series — Sold to Take-Two Interactive and renamed Indie Built
    Bungie — Halo series — Became independent
    Lift London — Removed from Microsoft's games business[74]
    Twisted Pixel Games — The Gunstringer, LocoCycle, The Maw, 'Splosion Man series — Became independent
    Closed or consolidated
    Aces Game Studio — Microsoft Flight Simulator series — Closed
    BigPark — Kinect Joy Ride, Joy Ride Turbo — Consolidated
    Carbonated Games — Closed
    Digital Anvil — Brute Force, Freelancer — Closed
    Ensemble Studios — Age of Empires series, Age of Mythology series, Halo Wars — Closed
    FASA Studio — MechWarrior series, Shadowrun, Crimson Skies series — Closed
    Function Studios — Kinect and HoloLens games — Consolidated
    Good Science Studio — Kinect Adventures, Kinect Fun Labs, Kinect Star Wars — Consolidated
    Hired Gun — Halo 2 PC port — Closed[75]
    Leap Experience Pioneers (LXP) — Kinect and HoloLens games — Consolidated
    Lionhead Studios — Fable series, Black & White series — Closed
    Microsoft Studios Victoria — Closed
    Press Play — Max: The Curse of Brotherhood, Kalimba — Closed
    State of the Art (SOTA) — Kinect and HoloLens games — Consolidated
    Team Dakota — Project Spark — Consolidated
    Xbox Entertainment Studios — Closed
    Xbox Live Productions — Closed
  • Epic Games, Bungie, Lionhead Studios, Bizarre Creations, Crytek'i ellerinden kaçırdılar. Bu firmalar olmadan asla düzelemezler
  • Xbox'u bu adam kurtaracak.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valla ben 13 senedir PlayStation kullanıyordum şimdi xboxsa geçtim gamepas süper yığınla oyunlar 30tl ver oyna Sony bir oyun dünyapara aylık oyunlar cacık valla xbox kötü diyenler bi oynasın ondan sonra konuşsun.tebrikler microsoft.anca rahatladım para yönünden.özel oyunmuş 500 tlbiroyun.bıraksınlar buişleri
  • Yeni nesilde böyle ucuz olursa bu sistem, bende Xbox'a geçerim..PS6'ya doğru çekerim yanına bir PS5 sırf özel oyunlar için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Valla ben 13 senedir PlayStation kullanıyordum şimdi xboxsa geçtim gamepas süper yığınla oyunlar 30tl ver oyna Sony bir oyun dünyapara aylık oyunlar cacık valla xbox kötü diyenler bi oynasın ondan sonra konuşsun.tebrikler microsoft.anca rahatladım para yönünden.özel oyunmuş 500 tlbiroyun.bıraksınlar buişleri
    Cebinde oyun alacak 50 tl parası olmaz kalkar oyunlara 400 küsür tl fiyat çeken firmaları savunur. Bunlara müstehak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft yeni nesilde krallığını ilan edecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MS tarafından kapatılmış, başka firmaların çatısı altına zorunlu olarak alınmış, başına türlü türlü işler gelmiş firmalar, buyrun...

Access Software/Salt Lake Games Studio/Indie Games — Links series — Sold to Take-Two Interactive and renamed Indie Built
    Bungie — Halo series — Became independent
    Lift London — Removed from Microsoft's games business[74]
    Twisted Pixel Games — The Gunstringer, LocoCycle, The Maw, 'Splosion Man series — Became independent
    Closed or consolidated
    Aces Game Studio — Microsoft Flight Simulator series — Closed
    BigPark — Kinect Joy Ride, Joy Ride Turbo — Consolidated
    Carbonated Games — Closed
    Digital Anvil — Brute Force, Freelancer — Closed
    Ensemble Studios — Age of Empires series, Age of Mythology series, Halo Wars — Closed
    FASA Studio — MechWarrior series, Shadowrun, Crimson Skies series — Closed
    Function Studios — Kinect and HoloLens games — Consolidated
    Good Science Studio — Kinect Adventures, Kinect Fun Labs, Kinect Star Wars — Consolidated
    Hired Gun — Halo 2 PC port — Closed[75]
    Leap Experience Pioneers (LXP) — Kinect and HoloLens games — Consolidated
    Lionhead Studios — Fable series, Black & White series — Closed
    Microsoft Studios Victoria — Closed
    Press Play — Max: The Curse of Brotherhood, Kalimba — Closed
    State of the Art (SOTA) — Kinect and HoloLens games — Consolidated
    Team Dakota — Project Spark — Consolidated
    Xbox Entertainment Studios — Closed
    Xbox Live Productions — Closed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 16 Kasım 2019; 20:39:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Cebinde oyun alacak 50 tl parası olmaz kalkar oyunlara 400 küsür tl fiyat çeken firmaları savunur. Bunlara müstehak.

Niye Gamepass dışına bakarsak MS'de o fiyatları çekiyor..
  • Görende xbox ta tüm oyunlar bedava sanir gamepasstaki oyunlarin %80ni eski cöp oyunlar.Bu kadar fanboy olmaya gerek yok :)))) Bu kadar fiyatlardan yakiniyorsan oyun oynamayi birak kardesim demekki sana göre degil tavla felan oyna kahvede daha ucuza gelir belki :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearless_tr

Görende xbox ta tüm oyunlar bedava sanir gamepasstaki oyunlarin %80ni eski cöp oyunlar.Bu kadar fanboy olmaya gerek yok :)))) Bu kadar fiyatlardan yakiniyorsan oyun oynamayi birak kardesim demekki sana göre degil tavla felan oyna kahvede daha ucuza gelir belki :)))
    Ben bir şirketten mi bahsetmişim kardeş? Siz ne ayaksınız ya böyle bir üstünüze alınmalar ypksa bu şirketlerin birinde mi çalışıyorsunuz? Hele bir söyleyiverin de bilelim yav ayrıcs merak etme benim oyun alacak param da var, hem de eminim ki senden kat kat fazla alacak gücüm de var ama önemli olan bu değil. Yüzde 80 çöp dediğin servis de piyasanın en kaliteli AAA oyunları var, hadi kardeş hadii kafa şişirme blok.

• Yahu ben bir siteyi kaynak alarak MS tarafından kapatılan stüdyoları saydım ama Ensemble, Bizzare Creation gibi baba firmalar bu listede yokmuş. Yani adamlar daha neler kapatmış, neler...

Tabii daha iptal edilen oyunlar konusuna girmedim, Scalebound, Fable 4 falan demeye başlasak, oradan da acayip bir liste çıkar.

Ellerindeki Rare gibi stüdyolara yaptırdıkları Kinect oyunları da bomba, onları da unutmamak, unutturmamak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 16 Kasım 2019; 22:52:20 >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Ms nerede o fiyatları çekmiş son çıkan gears 5 230 ₺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Doğru valla bende ps ten geçtim cayır cayır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düzgün tartisilicak biri degil ya bu bosuna bununla zaman kaybetmeyin kendi yazdiklarindan bir haber, sanirim beyin karmasasi yasiyor arkadas Allah acil sifalar versin ne diyelim :)))

• Microsoft da bu para olduğu sürece Sony ve Nintendo yu bile satın alır istese.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Mevcut firmalarıyla mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.