Şimdi Ara

Twelve South, AirFly Pro Bluetooth ses aktarıcı adaptörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple ürünleri için aksesuar ve dönüştürücü gibi çevre birimleri geliştiren Twelve South, AirFly Pro adını verdiği Bluetooth adaptörünü duyurdu. 3.5mm girişe sahip ses kaynaklarına takılan cihaz, sesi kablosuz olarak kulaklıklara aktarma yeteneğine sahip.



    Ayrıca Bkz.2si1: Ultimate Ears Boom 3 ve Wonderboom 2 izlenimlerimiz | Ön inceleme



    Apple ürünleri haricindeki çoğu kablosuz kulaklıkla da çalışabildiği ifade edilen AirFly Pro, özellikle uçak içi eğlence sistemleri ya da evimizdeki hi-fi sistemlerden kablosuz ses aktarmak için çok kullanışlı duruyor.



    Aynı anda iki adet Bluetooth kablosuz kulaklığa ses aktarımı yapabilen cihazda, birlikte film izlemek ya da müzik dinlemek isteyen kullanıcılar da ihmal edilmemiş. Tek bir şarjla 20 saate kadar kullanım süresi vadeden cihaz, aynı zamanda aux girişine sahip ancak Bluetooth özelliğine sahip olmayan otomobil teybi gibi cihazlara telefondan müzik aktarımı yapabiliyor.





    AirFly Pro kendi sitesinde 55 dolardan satılıyor. Birçok muadili bulunan AirFly Pro’nun USB tip-C seçeneği ile de tercih edilebiliyor olması, ürünü diğerlerinin önünde konumlandırabilir.








  • ps4 te iş yapar mı ki?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.