Şimdi Ara

Windows on ARM cihazlarına 64-bit desteği yakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Windows RT sürümü ile yaşadığı büyük hayal kırıklığını Windows on ARM ile avantaja çeviren Microsoft projesini geliştirmeye devam ediyor. Üreticiler birbiri ardına yeni modellerini duyururken 64-bit desteği de yolda.



    En büyük eksiklik



    Bilindiği üzere ARM işlemciler üzerinde bazı kısıtlamalar nedeniyle sadece 32-bit uygulamalar emule edilebiliyor. Bu nedenle 64-bit standardının performans ve verimlilik gibi avantajlarından faydalanılamıyor. Ayrıca pek çok uygulama da sadece 64-bit desteği sunduğu için WoA ekosisteminde çalışmıyor.



    Ayrıca Bkz.Giriş seviyesine 3 arka kameralı HTC Desire 19s geliyor



    Kaynaklara göre Microsoft, 64-bit desteği gelecek yıl itibariyle Windows Insider programı içerisinde testlere açılacak. Testlerden sonra ise 2021 yılının başlarında uyumlu tüm cihazlara yayınlanmış olacak.



    Windows on ARM cihazlara hayat veren Qualcomm yongaları hali hazırda 64-bit desteği sunuyordu. Emulatör teknolojilerinde yapılacak optimizasyonlarla bu destek hayata geçirilecek. Böylece daha fazla uygulamanın ekosisteme gelmesi ve haliyle büyük bir hareketlilik oluşması sağlanacak.








  • Emulatorsuz cozumler sart :/


  • Windows on? Windows off?

  • bayraak B kullanıcısına yanıt
    Windows 10 on ARM

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.