Şimdi Ara

Chrome yavaş yüklenen web siteleri için uyarı gösterecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bir web sitesi tasarlarken göz önünde bulundurulması gereken birçok şey var. Her zaman iyi bir tasarım ve içeriğe sahip olmak yetmiyor. Aynı zamanda sitenizin hızlı yüklenmesi de önemli faktörlerden biri. Zira yavaş yüklenen bir siteyi ziyaretçiler kolayca terkedebilirler.



    Ayrıca Bkz.Youtube, şirkete para kazandırmayan hesapları kapatabilir



    Uyarı görüntülenecek



    Google, Chrome tarayıcısına ekleyeceği yeni bir özellikle hem web tasarımcılarını hem de kullanıcıları yavaş yüklenen web siteleri konusunda uyaracak. Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere, yüklenmesi normalden uzun süren web sayfaları için uyarı görüntülenecek ve kullanıcılar bilgilendirilecek.





    Google, Chrome'a eklenecek olan bu özelliğikle birlikte web sitelerinin yavaş yüklenme nedenini de belirlemiş olacak. Zira kullanıcının bağlı olduğu ağ veya internet bağlantısının yavaşlığı da böyle bir duruma sebebiyet verebilir. Google bu noktada, yeni özelliği geliştirerek sorunun kullanıcı tarafında mı, yoksa web sitesi tarafında mı olduğu konusunda çalışmalar da yapabileceğini belirtiyor.








  • Iddia ediyorum en hizlisi donanimhabert.com cikacaktir :) ....

  • Şaka mısın krom sen kendin zaten yavaşsın işlemciyi süpürge makinesi gibi sömürüyonn

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Mesela bir yoruma yanıt vereceksin gönder diyorsun anında postpro hatasını veriyor hiç bekleme yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın, yıllardır operada olan birşey!

  • Bu uyarı en çok hangi sitede alacağımızı tahmin etmişsinizdir :)

  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Sil bastan insaa edilmeli site! . Hantallasmis! Yillarin yeniliklerine gelismelerine degisikliklerine pek te ayak uyduramiyor...
  • Gördüğüm en ezbere ve boş yorum. Mozilla CPU tüketimini asla Chromium alt yapısını kullanan bir tarayıcı geçemez. Ayrıca sadece Youtube 60 FPS videoları ve kendini optimize edememiş siteler yüksek CPU tüketiyor. Mining yapan siteleri ise eklemeyi unutmayın. Kaliteli bir mining engelleme filtresi bulunan reklam engelleyici kullanmıyorsan. O tarz siteler de gezmen bile senin bilgisayarının mining kullanılmasını sağlıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.