Şimdi Ara

Death Stranding Oynamadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Death Stranding geçtiğimiz hafta piyasaya sürüldü. Erken sipariş veren bazı oyuncular, oyunda aradığını bulamadı. Bazı insanlar ise bu kadar karışık yorum arasında ne yapması gerektiğini bilemiyor. Biz de sizler için oynamadan önce bilmeniz gereken şeyleri derledik. Okuduktan sonra size göre bir oyun olup olmadığına kendiniz karar verin. 
     
    Bolca Yürüyeceksiniz
     
    Şu ana kadar yayınlanan fragmanlarda veya oynanış videolarında bol bol yüründüğünü görmüşsünüzdür. Size şunu söyleyelim tahmin ettiğinizden bile çok daha fazla yürüyeceksiniz. Botunuz aşındığı için daha dayanıklı botlar almaya çalışacağınız yollar yürüyeceksiniz.
     
    Oyunun, oynanış olarak temel amacı yürümek. Zaman zaman araç da kullanabilirsiniz size kalmış bir şey ama aksiyon olmadan uzun yollar gideceksiniz. Hatta çoğu zaman aksiyondan uzak durmaya çalışacaksınız.
     
    Bu Bir Kojima Oyunu
     
    Kojima'nın garip oyunlar yapmayı sevdiğini biliyoruz. Aynı şey bu oyun için de geçerli. Bol bol diyalog okuyacaksınız. Uzun uzun ara sahneler izleyeceksiniz. Anlaması ve takip etmesi zor ama gayet kaliteli bir hikayeye göreceksiniz. Eğer bu ilk Kojima oyununuz olacaksa, sizi güzel bir yolculuk bekliyor.  
     
    Kontroller Çok Ağır Başlayacak
     
    Oyunun başlangıç bölümünde oyun zor açılacak. Oynanış kısıtlı gibi gelecek ve aynı şeyi yapıyor hissine kapılabilirsiniz. Ancak korkmayın. Oyun size temel olarak sadece kargoyu bir yerden bir yere götürmeyi vaat etse de bunu büyük bir amaç için yapıyor olmak güzel bir his. Oyunun kontrolleri zamanla açılacak, değişecek, farklılaşacak. Bir yerden bir yere giderken yanınıza almak istediğiniz eşyadan, hangi yoldan gitmek istediğinize kadar büyük bir özgürlüğünüz var. Yola çıkmadan önce detaylı planlar yapmalı ve her türlü ters duruma karşı önleminizi almanız lazım. Bazı durumlarda taşıyabileceğiniz eşya kısıtlı olduğundan önleminizi tam olarak alamayacaksınız ve bu sizi tedirgin edecek. O yüzden rotanızı ona göre çizeceksiniz.
     
    Oyunda gerçekten muazzam bir fizik var. Ağırlığın fazla olduğu tarafa dönerken dengenizi kaybetmeniz. Sudaki dalganın fazla olduğu yerde yüzebilmeniz, rotanızdaki ufak veya büyük engebeli yollar gibi. Her şeye dikkat etmeniz gerekecek. Bu durum başta alışması zor gibi gözükse de çok zorlanmadan alışıyorsunuz ve oyun daha keyifli bir hale geliyor.
     
    Hikaye Biraz Korkutucu Gelebilir
     
    Oyundaki insanlar dışında olan düşmanlar zaman zaman korkutucu olabiliyor. Karşınıza çıkmadan daha önce anlayabildiğiniz gibi bazen birden de çıkabiliyor. Aniden etrafınız simsiyah oluyor ve atmosfer gerçekten korkunç oluyor Oyun korku oyunu değil ancak sizi kesinlikle bazen korkutmaya çalışıyor. 
     








  • editor kardes bu oyunu cok seviyor belli daha once hicbir yeni cikan oyunda oynamadan once bilmeniz gereken diye bi format gormedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohesner -- 11 Kasım 2019; 17:0:9 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Biohesner

    editor kardes bu oyunu cok seviyor belli daha once hicbir yeni cikan oyunda oynamadan once bilmeniz gereken diye bi format gormedim


    ilk kez yapılan birşey değil

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biohesner

    editor kardes bu oyunu cok seviyor belli daha once hicbir yeni cikan oyunda oynamadan once bilmeniz gereken diye bi format gormedim
    Her gün ayrı bir Death Stranding haberi okuyoruz gına geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede ki ölçüsüz Death Stranding ve Kojima haberleri beni bunalttı. Uzaklaşma vakti gelmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 11 Kasım 2019; 18:18:10 >
  • "Bu bir kojima oyunu"
    Yani marjinal olmaya çalışıp bi mok olamayan bir tür oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 11 Kasım 2019; 18:18:0 >
  • Lütfen artık reklam kasmayı bırakır mısınız? Başka haber göremez olduk.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Chris Avellone,John Carmack,David Brevik,Warren Spector,Ron Gilbert gibi büyük üstatların yanında esamesi bile okunmayacak bir şahıs.Yıllar boyu nedensizce dahi diye millete yutturmaya çalıştılar bu adamı,hani tanımasak inanacaz.Senelerden beri aynı muhabbet,bir olayını göremedik hocaaaa !
  • Abartıyorsunuz. Her yer Cod Mobile, PUBG dolsa daha mı iyiydi? Hikayeli oyunların ölmemesi için bunlar şart. Reklam kasmak VB. Bunlar olması gerekenler.
  • Hocam çok abarttınız ya.. Gerçekten gına geldi artık.
  • Oyun çok çöp boşuna bize ôvüp durmayın
  • Editör dostum, madem bu oyunu bu kadar gündemde tutma hevesi taşıyorsun, o zaman bize bir incelemesini yapar mısın şöyle artılarıyla eksileriyle ve sonuç puanıyla ? Bizde orda konuşalım, tartışalım. Uzun süredir bu sitede olmayan birşey bu, yap bize bir güzellik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlerledikçe oyun dahada açılıyor ve sarıyor ama herkese hitap etmez sindirerek yavaş yavaş oynamak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp oynayamadığı oyuna çöp diyen koca yurekli adam ??

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu tip single player oyunların haberlerini, amaçsız multiplayer oyunların haberlerine tercih ederim. Daha fazla gelmesinde herhangi bir sakınca görmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncuların yarısının sevip, yarısının sevmediğini söylediği bir oyunun böyle analiz edilip aklında soru işareti kalan potanaiyel DS alıcı adaylarına yardımcı olunması iyi bir şey. BSC'yi gömmeniz yersiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Günde en az iki tane Kojima ve D.S haberi sizce de fazla değil mi editörler? Tamam anladık oynadınız. Bir yerlerden de oyunun kötü yanını kapatmanıza dair bir emir gelmiş belli ki. Bence görevinizi yeterince yaptınız. Salın bizi biraz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu yazıya neden Twinfinite'tan kaynak göstermediniz de kendiniz yazmış gibi "biz de sizler için oynamadan önce bilmeniz gereken şeyleri derledik" dediniz? Ayıptır.
  • Death Stranding bu kadar ilgiyi ve haberi hak ediyor sektöre yeni şeyler kazandırıyor beğenmeyen yallah fortnite oynamaya aynı şeyleri göre göre beyniniz patatese döndü.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.