Şimdi Ara

The Witcher Kitaplarındaki Malzeme, Diziyi 20 Yıl Boyunca Götürebilirmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    20 Aralık'ta çıkacak olan, The Witcher kitaplarından esinlenen The Witcher dizisinden yeni haberler gün geçtikçe paylaşılıyor. Bu sefer paylaşacağımız haber iyi mi, kötü mü siz karar verin.
     
    Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan ve daha olumlu tepkiler alan dizinin geçtiğimiz günlerde fantastik bir türden ziyade, korku türünde olacağını sizlere aktarmıştık. Bu seferki haber ise dizide kullanılmayacak olan bir bölüm üzerine. Bölüm ise A Little Sacrice.
     
    Bir takipçinin "Bu bölümü nasıl kaldırabildiniz?" tepkisi üzerine dizinin yönetmeni, "Ben 7 sezon olarak planladım ancak kitaplardan 20 yıllık malzeme çıkar." dedi. Umarız kalitesi hiçbir zaman bozmaz ve uzun yıllar izleriz ancak uzun yıl devam edip güzel bir yapım olarak kalmak zor bir durum.
     








  • O kitaplardan anca 300 sayfadan 3 film çıkarabilen Peter Jackson 20 yıllık malzeme çıkarır, boş cevap.
  • Kendilerine çok güveniyor bunlarda dizi daha başlamadan 20 yılın hesabını yapmış bile hayır kitapta malzeme olsun ne fark eder sen baştan o berbat cast ile en sevilen karakterleri batırdın kendi kafana göre ayarladın değiştirdin bu daha neyin savunması ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.