Şimdi Ara

YouTube ana sayfa tasarımını yeniledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Youtube kullanıcı deneyimini bir adım daha ileri götürmek için sık sık masaüstü ve mobil tasarımında yenilikler yapıyor. Şirketin şimdi yaptığı güncellemeler ise platformun masaüstü kullanıcılarını ilgilendiriyor.



    Ayrıca Bkz.Sony, IMX686 görüntü sensörününün tanıtım videosunu yayınladı



    Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor



    Youtube, yeni ana sayfa tasarımıyla birlikte kullanıcılara aradıkları videoyu bulma net bilgiler sunmayı amaçlamış. Bu bağlamda da ilk olarak yüksek çözünürlükte, büyük önizleme resimleri ve daha uzun başlıkların kullanıldığı göze çarpıyor. Ayrıca yanyana dizilen 5 videonun da 4'e indirilerek daha ferah bir tasarıma geçiş yapıldığını söyleyebiliriz.





    Ayrıca favori Youtuber'larınızı daha kolay farketmeniz için videoların altına kanal simgelerinin de eklendiği belirtilmiş. Masaüstü sürümde ayrıca videoları sıraya koyma özelliği de artık mevcut. Böylece izlemekte olduğunuz videoları kesintiye uğramadan arka arkaya izleyebileceksiniz. Ayrıca görmek istemediğiniz kanalları, videonun yanındaki üç noktaya tıklayıp "kanalı önerme" seçeneğiyle saf dışı bırakabilirsiniz. Tüm değişikliklerin kullanıcılara yansıması ise biraz zaman alacak.








  • Önce şu alt yazı olayını halletsinler, tek tuşla sistem diline geçiremediler bir türlü, Telugu Dili ile yada Zuluca okumak istersem o zaman Ayarlar - Altyazılar - Otomatik Çevir zart zurt uğraşayım ama önce tarayıcının yada OS un default dili ne ise tek tıklama ile hallet artık.

  • Resim paylaşmalıdıydın. Kosept dahi olabilirdik. Görsel hafızası olanları için yazıdan gerçek anlamıyla faydalanmak çok zor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YouTube ana sayfa tasarımını yeniledi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme güzel olmuş fakat daha çok eksikleri var say say bitmez daha fazla geliştirmeleri lazım.

  • Resim görünmüyor.Güncelleyin.@ugur7seven

    YouTube ana sayfa tasarımını yeniledi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 9 Kasım 2019; 17:49:5 >
  • YouTube çok ağır. YouTube girince sanki internet hızım 5 mbps falan sanıyorum. Sayfa geçişleri falan oldukça ağır. Sayfa düzeni ise bir türlü oturmadı.
  • Resimlerin buyumesi iyi degil bence kucuk olunca daha fazla sey gorebiliyorum ayni alanda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Youtube tasarımında kullanılan Shadow DOM v0 API eski olduğundan ve Chrome harici tarayıcılarda desteklenmediğinden eğer Chrome kullanmıyorsanız yavaş olması doğal hocam.

  • Eski tasarım daha iyiydi. Ön izleme resimleri çok yer kaplıyor bu halinde

  • Amd64x2 kullanıcısına yanıt
    bide şu aşağıya yapılan yabancı dildeki yorumları "çevir" seçeneği olsa daha da iyi olur. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara vardı sanki yorumların üzerinde.

  • RealnReal kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız, default tarayıcım Opera olduğu için kendimi yabancı kanallarda buduğum da, yorumları okumak için Chrome'a link yapıştırmakla uğraşıyorum... Dediğiniz özelliğe hiç denk gelmedim yada dikkat etmedim, eğer var ve kaldırıldı ise, daha iyisini de tekrar sunmayacaklarsa büyük hata olmuş. Yazarken aklıma geldi, belkide benim gibiler için "Chrome'u translate için bari kullansınlar yoksa silecekler" de diyor olabilirler
  • koyunsavar K kullanıcısına yanıt
    Android'de web sitelerinin tam ekran görüntüsünü nasıl alıyorsun, bir uygulama kullanıyor musun?
  • Ulan Musk kullanıcısına yanıt
    Youtube videolarini donarak izlemek zorunda kaliyorum. Tum tarayicilarda ayni sorun yasamaktayim. Video aniden durup cember donmeye basliyor. Baglanti hizimda sorun rastlamadim. Cep telefonda tum videolari rahatlikla izliyorum. Sorun nerede acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.