Şimdi Ara

Microsoft ve Nokia, Endüstri 4.0'ı geliştirmek için anlaşma sağladılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft ve Nokia, Endüstri 4.0 için anlaşma yapıyor. Anlaşma ile Microsoft ve Nokia, Microsoft'un Azure tabanlı akıllı bulut çözümlerini ve Nokia'nın kritik şebeke ve bağlantı çözümlerini birleştiriyor.



    İki şirket, ittifakın Endüstri 4.0 olarak bilinen dördüncü endüstri devriminin benimsenmesinin teşvik edileceğini söylüyor. Endüstri 4.0, siber-fiziksel sistemler, nesnelerin interneti (IoT), endüstriyel nesnelerin interneti (IIOT), bulut bilişim, bilişsel hesaplama ve yapay zeka (AI) gibi üretim teknolojilerinde ve işlemlerinde otomasyon ve veri alışverişini kullanıyor. 



    Ayrıca Bkz.Bilim adamları, karbondioksiti yakıta dönüştüren 'yapay yaprak' yaptılar



    Bu anlaşmanın ilk örneği olarak, Azure servislerini, endüstriyel sistemlere bir Wi-Fi ağından daha iyi kapsama alanı, daha fazla güvenilirlik ve daha fazla esneklik sağlayan 5G'ye hazır özel bir cep telefonu şebekesiyle birleştirilen Nokia Digital Automation Cloud gösteriliyor.



    Microsoft Azure'nin başkan yardımcısı Jason Zander: “Microsoft ile Nokia'nın bulut, AI, IoT ve konusundaki uzmanlığını bir araya getirmek, yeni bağlantı ve otomasyon senaryolarının kilidini açacak. Bunun, endüstrilerdeki ortak müşterilerimiz için yaratacağı fırsatlar konusunda heyecanlıyız.” ifadelerinde bulundu.








  • Bu Nokia da ne kadar seviyor üfelenmeyi

  • Bi Lumia yapsalar da alsak ya

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.