Şimdi Ara

Death Stranding İlk 37 Dakika (4K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bu yılın en çok beklenen yapımlarından olan Kojima'nın yeni oyunu Death Starnding çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun dijital olarak sahibi olanlar saat 15.00 itibari ile oyunu oynmayaya başlayabilecekler.
     
    Oyunun IGN tarafından 4K kaydedilmiş olan ilk 37 dakikası yayınlandı. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
      
    Oyunun Tanıtım Yazısı:
     
    Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima'dan, başrollerinde Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ve Lindsay Wagner'in yer aldığı, PlayStation 4 için yepyeni ve çığır açacak bir açık dünya aksiyon macera tecrübesi.
     
    Yakın gelecekte, gizemli patlamalar dünyayı sarstı ve Ölüm Kıyısı olarak bilinen bir dizi doğaüstü olaya neden oldu. Topraklara musallat olan öteki dünyaya ait yaratıklar ve kapıda bekleyen kitlesel yok oluş karşısında Sam Porter Bridges, mahvolmuş topraklar boyunca yolculuk etmeli ve insanoğlunu kapıdaki felaketten kurtarmalı.
     




  • Hadi çıkışını da yaptın lütfen artık gündemden düş allahın balonu.
  • Pazartesiden beridir BSC'de tonla Death Stranding ve Kojima haberiyle karşılaştım. İlgimi çekmekten ziyade rahatsız edici olmaya başladı. Oyun ilgi çekiyor olabilir. Haberi girenler seviyor da olabilir ama bu gerçekten fazla.
  • Bir gündemden düşmüyor şu balonda ya
  • Maalesef her sitede durum böyle. Sadece buraya özgü bir şey değil. uçuk beklentiler sebebiyle sürekli reklamı yapıldı :) Sonuç bence balon değil ama oynayıp bitirdikten 2-3 ay sonra unutacağım bir yapım olacak.
  • Bence oyun senaryo olarak baya ilginç gözüküyor, bende merak uyandırdı, grafik olarak çok iyi ama oynanışı tabi bilmiyorum ama senaryo olarak beni tatmin etti

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.