Şimdi Ara

Adobe Illustrator, 2020 yılında iPad'e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yazılım devi Adobe'un Photoshop uygulaması bir süredir iOS cihazlar için mevcut olsa da, bu versiyonun son derece basit olduğunu söylemek mümkündü. Ancak Adobe birkaç gün önce iPad için Photosop uygulamasını piyasaya sürerek, iOS tabletler için oldukça sağlam bir grafik uygulamasını kullanıcılara sunmuş oldu. Bir sonraki hedef ise Adobe Illustrator olacak.



    Ayrıca Bkz.Netflix CEO'su oyun akış hizmeti pazarına girmeyeceklerini açıkladı



    Vektörel çizim yapan kullanıcıları sevindirecek haber



    Ancak vektörel tasarımlar yapan bir kullanıcı veya grafiker için Adobe Illustrator yazılımının önemi oldukça büyük. Tam da bu noktada Adobe resmi blog sayfasında yayınlanan bir duyuru, vektörlerle çalışan kullanıcıları sevindirecek diyebiliriz. Zira eğer bir iPad'iniz varsa, Adobe Illustrator uygulamasının 2020 yılında iPad platformuna geleceğini müjdeleyelim.





    Adobe'un blog makalesinde Illustrator uygulamasının hangi tarihte iPad platformuna geleceği belirtilmiyor ancak, uygulamanın henüz geliştirme aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. Uygulamada Apple Pencil'ın özelliklerinden faydalanılabileceği beklenirken, Creative Cloud aracılığı ile birden fazla cihaz arasında senkronizasyonu desteklemesi de planlanıyor. Önümüzdeki haftalarda ise uygulamanın çıkış tarihi ile ilgili daha net bilgileri sizlerle paylaşacağız.








  • Microsoft ve Apple'dan el altından ne kadar para alıyor acaba Linux'a yazılımlarını çıkarmamak için ?
  • ve böylece herkes ipad kullanacak , adobe de korsan belasından kurtulacak , mantıklı işler oluyor
  • Photoshopu da gördük, sadece toolları alıp koymuşlar. Stabil değil, performans çok kötü, gecikmeler var. Hiçbir şekilde profesyonel kullanıma uygun değil. Normal photoshopta olan özelliklerin abartmıyorum %70i kısılmış. Can alıcı noktaya gelelim, aylık 60 tl. Affinity alın kafanız rahatlasın. Nokianın treni kaçırdığı gibi adobe da kaçırır umarım. Rekabet artar ve “photoshopa alıştırdım seni canımın içi; aylık öde gel yamacıma” gibi Tekelci anlayışa karşıyız. Affinity yükleyin destek olun arkadaşlar. Eksiği yok fazlası var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.